Den utstoppede maskoten

Vi har fått en del henvendelser om bildet av Olga, Carlisles utstoppede rev. Carlisle kjørte nemlig en utstoppet rev i midtsirkelen som underholdning i pausen og før kamp på 70-tallet.

Inntil nylig har hun stått i en monter, men nylig gjorde hun comeback som entertainer på en Carlisle-kamp. Det er usikkert om hun nå er tilbake for godt, eller om det bare var et gjestespill.

Her er hun ihvertfall, henslengt foran kapteinene og de andre maskotene til Carlisle og Swindon.

I tillegg benytter vi sjansen til å henlede oppmerksomheten mot vår auksjon til inntekt for Follo fotball. De har fått seg milliongjeld, nemlig. Så vi har lagt ut en del flotte bøker i en bokpakke, samt en ganske middels VHS-kassett.

Dette innlegget ble publisert i TRIVIA. Bokmerk permalenken.

7 kommentarer til Den utstoppede maskoten

 1. Bjørnar sier:

  Er det alt? Reven dekkes jo nesten av ballen… Hmprf. Nå ble jeg skuffet

 2. Jonatan sier:

  Utrolig bra! Men allikevel utrolig sært. Akkurat passe for supergutta i FK fotball. Jeg digger programmet, hører faktisk akkurat nå på podcast 😀

 3. Lungen sier:

  hola

  dette er veldig off-topic, men veit ikke hvor jeg skal hendvende meg. hvor i alle dager kan jeg finne de gode gamle «FK alt» podcastene? den jeg leter mest etter den der vår gode mann Keiser Norton blir omtalt.

  jeg finner ingen av de gamle FK alt podcastene noensteder. er de slettet!?!?

  Mvh Lungen

 4. Hoi! den kjekke skalla fotballsyklisten her (Bjørn Heidenstrøm), tusen takk for eksponering av en noe rar-, noe strevsom-, men tur som funker for http://www.nrc.no …. legg gjerne igjen noe på norsk http://www.theshirt.no eller UK speaking http://www.theshirt2010.net – og rop høyt hvsi det er noe jeg kan eskponere for en voksende gruppe med fotballfok som dere. dvs helige folk.

  Mvh stor fan av FK Fotball
  Bjørn, Dag 174, Roma, må stikke nå, Paven og Totti står å maser på meg

 5. Marius sier:

  Kunne dette vært noe i Norge? Haugesund kunne markert opprykket med en utstoppet måke, Tromsø har jo allerede en isbjørn i byen som kan brukes og Odd kunne jo hatt en mann ved navn Odd som maskot til hver hjemmekamp.

 6. Tilbaketråkk: Den utstoppede maskoten | GladBit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *