Vinn FK Fotball-drakt!

Den er lekker, den er hvit, og den er eksklusiv. Som om ikke det var nok; den kan bli din!

Det eneste du trenger å svare på, er følgende:

Hva er tidenes verste takling?

Er det en takling du har sett, hørt om, ikke klarer å glemme eller utført selv ?

Uansett, fortell oss hva du mener er tidenes verste takling, og du kan bli den stolte eier av FK Fotballs lekre bortedrakt.

PS!

Skriv inn riktig epost-adresse, det blir nemlig vår sti tilbake til deg. Adressa er kun synlig for oss, så farlig er det ikke…

T&A, FK Fotball

Dette innlegget ble publisert i TRIVIA. Bokmerk permalenken.

53 kommentarer til Vinn FK Fotball-drakt!

 1. Henrik sier:

  Må vel være når sloveneren Fabijan Cipot(som prøvespilte for Brann sommeren 2005) ble taklet av Marcus Painter(Birmingham) på Brann stadion. Jeg satt selv på stadion da det skjedde, og minnes med gru den skjærende lyden av bein som knekker. Ankelen hans hang kun i et par sener og fotballsokken, og det var i det hele tatt ganske brutalt. Taklingen i seg selv var syk, og resultatet ble jo enda verre. Med andre ord: massiv pipekonsert var på sin plass

 2. PM sier:

  Marco van Bastens takling på Henrik Larsen (var det det han het?) under EM 92. Ikke at taklingen var så ille, men resultatet var desto verre. Bildet av mannen som satt halvt oppreist og skrek mot et kne uten kneskål, satte så store spor i min 11 år gamle sjel, at det hjemsøker meg ennå om natten.

 3. Jul sier:

  sysnes det er en morsom situasjon når Dag Riisnes skal ta straffe mot Rosenborg på Ullevål. Klanen «hyller» Jørn Jamfall. I tiløpet virker det som om Riisnes blir takklet av vinden å faller rett på ratata. situasjonen har fått alt for lite oppmerksomhet. Ciljans knekk var også rimlig stygg

 4. kjetil sier:

  uten tvil roy keane på haaland

 5. Grenader Holm sier:

  Jeg har et par tre-fire alternativer som er ganske grove alle sammen.

  EM 92 var grovt. Tror det var en danske (og ikke Henrik Larson som PM sier) som ble kvesta så alvorlig at du hørte skriket hans helt ut i TV-stua. Bildet av kneskåla som føk ut av beinet vender stadig tilbake i diverse mareritt.

  En lignende vakker liten ska var Henrik Larson i en eller annen Europa-cup camp hvor skjelettet ryker tværs av, og benpipen stikker seg ut av leggen. Et under at den mannen klarte å spille fotball igjen.

  Cantona hadde også en fin liten tilnærming til denne journalisten bak reklameskiltet. Det var en takling som smaker av fugl.

  I Argentina var det en kamp mellom Chacarita Juniors og Independiente. Ivan Furios (flott navn) klippet ned Independientes Insua bakfra, slik at akillesen røk. Dette høres kanskje ikke like brutalt ut når man nevner beinbrudd og kneskåler etc, men forestill deg at noen skjærer akillesen din med en kniv. Insua hadde heller ikke ballen.

 6. Torbjørn sier:

  Benbruddet på Per Ciljan Skjelbred. Ellers er det morsomt at dere har laget FK Fotballskjorte. Den skulle ha vært grønn og gul som er FK (Felleskjøpet) sine farger

 7. Jonas sier:

  Her er det mye å ta tak i. Odd Inge Olsens overfall på unge Tommy Øren på gamle Molde stadion kommer høyt opp på lista. Øren ble jo heller aldri seg selv igjen. Min personlige favoritt sto jeg for selv som juniorspiller. Det er åpent for debatt om dette i det hele tatt kan kvalifisere som en takling, men det ble i hvert fall et solid etterspill fra fotballkretsen. Kampen ble spilt i pøsregn sent på høsten; det var kaldt og jævlig, og vi lå under 0-4 med kvarteret igjen på klokka. En motspiller tok tak i trøya mi og rev meg i bakken. Dommeren stod én meter unna og vinket arrogant spillet videre. Da gikk det en kule varmt i sikringsboksen, og jeg løp opp bak dommeren; tok et godt tak i håret hans, dro hodet hans bakover og brølte «Nå får du faen meg snart våkne» inn i øret hans. Et tidels sekund senere lettet den røde tåka, og jeg prøvde så godt jeg kunne å framstå som en svært angrende synder. Kamplederen kom seg på beina, og var ikke spesielt sen om å få fram det røde kortet. Og på tribunen satt en ikke veldig stolt mor…. Og det ble mange kamper fra tribunen på meg også sesongen etter….

 8. Mads sier:

  Leter man etter groteske taklinger, skjedde det i Tyskland i september i fjor. Da måtte Hannover-spilleren Chavdar Yankow sy seks sting i penis, etter at han ble taklet av en Frankfurt-spiller. Resultatet var en en fire centimeter lang hudflenge. Med shortsen full av blod kom Hannover-spilleren imidlertid senere ut på banen og scoret i 2-0-seieren…

 9. Daniel sier:

  Spiller A tar ballen fra spiller B, går opp og scorer.
  På vei tilbake til egen banehalvdel for å starte spillet igjen etter scoringen, blir spiller A tacklet bakfra av spiller B.
  Ufint.
  Dog ikke fra toppnivå…

 10. JI sier:

  Roy Keane –> Håland

 11. John sier:

  Stygge taklinger er det mye av. Han eg vil nevne her er Materazzi. Da tenker eg ikke på episoden med Zidane, men heller flere. klarer ikke å plukke ut en enkelt takling. se heller dette klippet: http://www.youtube.com/watch?v=7HblsV-urHg

 12. HP sier:

  Hva med Martin Andresens «bryst-takling av Persson etter at sistnevnte hadde takla bakke? Det var jo ikke veldig vakkert…

 13. Fredrik sier:

  Roy Keane’s takling av Håland slår alt. Det er det verste jeg har sett. Treffer klokkereint i kneet hans, og fyker nesten helt rundt. Grøsser inne i meg hver gang jeg ser det. Det er stygt!

 14. Petter Natvig sier:

  Hørt om, ikke sett:
  Definitivt Robbie Savages takling i en treningskamp mot Grantham Town da han spilte for Leicester. På den relativt trygge stillingen 5-2, valgte Savage å leve opp til navnet sitt ved å sable ned en ung, talentfull spiller på motstanderlaget. Resultatet ble at spilleren brakk beinet såpass komplisert at han måtte legge opp som spiller.

 15. Jørgen sier:

  Hva med Han Stabæk-spilleren. Han svenske, og hans takling av Erik Bakke? Kanskje ikke tidenes, men den var stygg?

 16. JK sier:

  Keanes takling av Haaland. Her var det kun en tanke i hodet på Keano: ødelegg mest mulig av kroppen til Haaland, det er verdt et rødt kort.

 17. Trond Erling Pettersen sier:

  Jeg velger å henge meg opp i at det her spørres etter tidenes _verste_ takling og ikke tidenes _styggeste_.
  Jeg er utrolig nysgjerrig på ei takling som ikke bare viste seg skjebnesvanger, men dessuten er innhyllet i mystikk:
  Da Rami Shaaban brakk beinet på Arsenal-trening julaften 2002.

  Hva skjedde? Hvem takla? Det gikk rykter om at han brakk begge beina, stemmer det? Hva tenkte Rami denne julekvelden, da han pakket opp julklapparna og det gikk opp for ham at han har skada seg ut av sitt livs mulighet til å bli verdensstjerne?

  Jeg mener, mannen hadde jo gjort det skarpt både i Premier League og Champions League – han kunne fort blitt den nye David Seaman, bare med bedre sveis. Han var 27, i sin beste keeperalder.

  Men så smeller det altså på trening på selveste julaften. Smerter, opptrening, en kamp for å komme tilbake, men så ender han på benken i West Ham. Så havner han i Brighton and Hove Albion. Så i en nedrykkstruet norsk klubb sammen med Pål André Czwartek.

  Hvor bitter er Rami? Klarer han å sette pris på at en finsk-egyptisk gutt fra Solna fikk sjansen til å spille med de største, eller tenker han på hvor han kunne vært uten denne taklinga? Har han kanskje et videoopptak av øyeblikket som snudde opp ned på alt?
  Uansett: Man takler ikke en lagkamerat så hardt at han brekker beinet. Og iallfall ikke på julaften.

 18. Bendik sier:

  Tidenes styggste takling var vel meir eit overfall enn ei takling. Tenker sjølvsagt på Harald «Tony» Schumacher sitt angrep på Patrick Battiston i semifinalen i 82-VM. Mange usmakelege tysker målmenn gjennom tidene, men denne karen topper alt. Battiston enda bevisstlaus og med fleire tenner mindre. Gjer ikkje saken betre at Scumacher hevda i ettertid at han prøvde å unngå Battistion, at han hoverte til Frankrike-fansen mens Battiston vart sendt ut på båre, og at dommaren kvitterte med å gje femmeter til Tyskland!

 19. Håvard sier:

  Min egen takling, utført på en stk. mot spiller (og uheldigvis en medspiller)

  I tillegg er jo Harald Tony Schumachers takling i et VM for mange herrens år siden ganske klassisk.

 20. Kjetil, Skien sier:

  Jeg tror jeg så kampen, men jeg var ikke fylt ti år en gang. Så muligens er det min storebror som har kvernet på denne tacklingen i mange år etterpå. Derfor legger jeg ved Wikipedia-versjonen. Legg merke til slutten på denne artikkelen…: Svein Grøndalen (født 8. februar 1955) er en tidligere norsk fotballspiller. Grøndalen spilte venstreback eller midtstopper, og var kjent for sin fysiske spillestil. Han huskes kanskje best for sin brutale takling av Ralf Edström i en landskamp mellom Norge og Sverige i 1977, hvor Edström ble hardt skadet.

  På klubbnivå spilte Grøndalen for Raufoss, Rosenborg og Moss. Han spilte totalt 77 A-landskamper for Norge.

  Grøndalen beskrives som «aldri spesielt god og aldri spesielt dårlig.»

 21. FK Fotball sier:

  «aldri spesielt god og aldri spesielt dårlig.»
  Det er en litt bleik, men fin måte å bli husket.

 22. Trond E. sier:

  Jeg har gjentatte ganger diskutert med en kompis hvem som er norges mest mediokre fotballspiller de siste åra. Ikke god, ikke ræva, men fullstendig middels.

  Jeg tror vi kom fram til at det sto mellom to Bjørn’er: Bjørn Arild Levernes og Bjørn Viljugrein. Begge har spilt for sånn passelig gode klubber og gjort det helt ålreit.

  I England kom vi fram til Muzzy Izzet. En deilig middels fotballspiller.

  Hva mener dere i FK Fotball? Hvem er verdens mest mediokre spiller?

 23. stålet sier:

  Det var i Herrens år 1992. Sesongen var på hell, og det var klart for eit realt botnoppgjer i sunnmørsk 6. divisjon. På Brusdal grusstadion møttast to av dei definitivt mindre evnerike laga i Noreg. Brusdal og Vikingfjord (ja: Vikingfjord etter spritflaska…) Ingen av laga hadde noko å spele for, dei låg trygt i botnsjiktet, og ingen kunne rykke lenger ned, ei heller til bedriftsserien. Baneforholda var som dei bruker å vere ein blaut haustdag på Sunnmøre, perfekte for grisespel; sleipt på toppen, men beinhardt under. Ein ettermiddag der menn var menn og mus heldt seg inne. Etter det eg kan hugse leia Vikingfjord 3-1, men ettersom eg spelte på eit lag av forfylla karar med fylleangst til langt over lille-laurdag, så kan dette sjølvsagt stillast spørsmålsteikn med. Med meg på Vikingfjord hadde eg den beinharde midtstopparen som gjekk under namnet Trønder-Eivind. Han var ikkje stor; ca 170cm, han var ikkje tung; kanskje 60kg, og han var kanskje heller ikkje av dei vakraste, men han var som ein iter ilder i parringstida. Han hadde pga ca 10 raude kort fått spele under fleire pseudonym iløpet av sesongen, og dette var siste sjanse til å få ut litt aggresjon på eit 1/2 år. Gløym Roy Keane, Steve Nicol, Vinnie Jones, Toni Scumacher, denne karen var den siste du ville møte på ei fotballbane, med eller utan skruknottar.
  Brusdal kjem opp langs høgre kanten, vingen får ballen litt langt framom seg, og alle ser at ballen vil gå ut. Men her er det Trønder Eivind ser sitt snitt. Med 10meters rennfart set han inn ei sklitakling i hoftehøgde. Vingen til Brusdal flyg gjennom lufta og går i bakken med eit smell. Smellet var ikkje eit dump, men meir som eit opptak frå øvingssalen til ivrige kiropraktorstudentar. Aldri før har vel Raga Rockers lyrikk kunne nyttast på ei fotballbane, før i denne augneblinken: …hør lyden av nakker som knekker, hør lyden av kjøtt som sprekker…
  Resultatet var eit beinbrot, ei skulder ut av ledd, og minst to ribbeinsbrot. Til og med Trønder Eivind vart liggande, og denne gongen var det ikkje skodespel. Men eg trur han slapp unna bed eit armbrot.
  Dette er den styggaste tacklinga eg har sett!

 24. Espen sier:

  Ingen som har foreslått Gazzas hodeløse tackling på Gary Charles i FA-cupfinalen mot Nottingham Forest i 1991? Vel, jeg lar dette bli en test på programledernes habilitet!
  Dette må da være tidenes verste tackling. Ikke bare er den stygg mot motspilleren. Den er stygg mot ditt eget lag og din egen helse også!
  Overivirg og tildlig i FA-cupfinalen 1991 forsøker Gazza å sage over beina til Nottingham Forests Gary Charles i et klassisk rødt-kort overfall som utrolig nok bare endte med gult. Den endte også i frispark til Forest som Stuart Pearce scorte på – og Gazza ble båret gråtende (stønn, hvor mange ganger måtte vi ikke se den sutrekoppen grine) – Gazza forble på sidelinja i 16 måneder – og kampen forble hans siste for Spurs.

 25. Areball sier:

  Det man ser på tv gir ikke helt den samme vemmelsen som en selvopplevd, eller selvutført takling- Derfor velger jeg meg en selvutført takling:

  Det var vårparten i det herrens år 1999. IL Framsyn og Øvre Salangen møttes til dyst på Øvre salangens hjemmebane, som lå inne i skogen et sted.Dette var en av de første kampene i 5.divisjon avdeling 3 Troms, dette året. Vi, IL Framsyn, måtte spille i ØSILs bortedrakter, da begge lag i utgangspunktet hadde gule og sorte drakter. Den grønne ØSIL drakta må ha inneholdt en stor posjon bad-mojo, selv om den var helt ny for anledningen. Framsyn spilte flott foppall(til dette nivået å være), men fikk ikke et eneste mål. Det gjorde derimot ØSIL, hele 4 stk på de 75-80 første minuttene. Omtrent da det var ca 10-12 min igjen setter ØSIL inn en ny spiller på midtbanen; en kvikkas av en 18 åring, tynn og spinkel(i forhold til meg).

  I det 88 minutt kommer denne kvikkassen i full fart mot meg. De siste minuttene har han brukt til å løpe fra alt og alle, og testa om tverrliggeren tålte skudd, så da bestemmer jeg meg for at «nei gutt, her kommer du ikke forbi!». Kvikkassen får ballen litt for langt foran seg, og jeg setter inn taklingen: Klokkerent treff på ballen, som går rett til skogs… Kvikkassen slenger og ut foten i et forsøk på å nå ballen, men er et nanosekund for sen: Foten hans treffer ikke ballen(den har kurs rett mot bjørkeskogen), men treffer i stedet leggen min. Det kommer en forferdelig «knekk», og vips så har jeg konstruert en 90graders vinkel av ankelen hans… Det var ikke noe pent syn! Kvikkassen vrir seg i smerte på banen, men får ikke umiddelbar hjelp, for de fleste klarer ikke se på ankelen hans som er vridd i en posisjon som ihvertfall ikke er naturlig. Etterhvert kommer hjelpen til, ambulansen blir tilkalt, og dommeren blåser av kampen 2 min før tiden.

  På toppen av dette får jeg senere på kvelden, da jeg var på besøk hos en kompis, høre fra bestemora hans(verden er ikke stor, ihvertfall ikke nord-norge), at hun har snakka med mora til kvikkassen. De er nemlig venninner… Bruddet var skikkelig bad, og på toppen av det hele var det slik at kvikkassen etter planen skulle inn til opptak på befalskolen dagen etter kampen… Det kunne kanskje bli en smule vanskelig å få gjennomført de fysyske kravene med knekt ankel, så det gikk nok fløyten den gangen ihvertfall….

  Så kanskje var det ikke bare en ankel jeg knuste den søndagen i 1999, men også en ung gutts drømmer….

  Oh, the horror….

 26. Lars sier:

  Hva med Harald Schumacher som hoppet inn i Patrick Battiston og slo han bevistløs og tok med tre av tennene til motspilleren i samme slengen. Vm semifinalen i 1982

 27. FK Fotball sier:

  Veldig mye fint her. Gi oss et par dager, så skal vi få kåret enn vinner.

  Når det gjelder verdens mest mediokre spiller, så er det veldig mange bra alternativ. Men vi må nok kanskje gå for Andy O’Brien, Chris Perry eller Rory Delap.

 28. PM sier:

  Da har jeg sjekket, og det var Henrik Andersen som ble skadet mot Holland i 92. Henrik Larsen hadde en betydelig bedre dag på jobben. Han scoret begge Danmarks mål (det ble 2-2), i tillegg til at han slo inn en straffe i straffekonken etterpå.

 29. Eirik Nesvåg sier:

  Her må vi ha med Roy Keane. Måten han henretter vår egen Alf Inge Haaland var GRUSOM!!

 30. Tunfisk sier:

  Kan jeg få lov å foreslå Chris Marsden i kategorien verdens mest mediokre spiller?
  Han spilte 129 kamper for Southampton, men jeg gjorde aldri noe ut av seg.

  PS. lykke til med forskning og metode eksamen tunfisk..

 31. ted sier:

  selv om jeg er Arsenal-tilhenger (ber om at dette ikke brukes mot meg) så må jeg si at Thierry Henry har hatt noen relativt drøye taklinger. Det er ikke sjelden at han ser han legge på sprang etter å mistet ballen og hoppe inn i en to-fotstakling. ofte på motstanderens banehalvdel slik at det er ikke noe stort poeng i å gjøre det egentlig. Husker særlig en takling mot Everton for noen år siden. Fant klippet her: http://www.youtube.com/watch?v=20If7fnKSyg .

 32. Trond E. sier:

  Ah, Chris Perry. Åååå, så pregløs. Jeg husker nesten ikke hvor på banen han spiller engang.

  Her sammen med deilige Francis Jeffers:
  http://news.bbc.co.uk/olmedia/605000/images/_605316_jeffers_erry300.jpg

 33. Ivar Bjørgen Larson sier:

  Jeg vokste opp på Skatval, en liten bygd i Nord-Trøndelag. Det lokale laget der heter I.L. Fram. En av spillerne, og daværende spillende trener, heter Bjørn Johan Nytrø. Han har passert 40, og er en av bygdas store helter. Han holder koken ennå, men har overlatt treneransvaret til yngre krefter. Taklingen jeg vil fram til var stygg på en litt annen måte enn andre. Fram, med Bjørn Johan på banen, skulle spille hatsk lokaloppgjør mot Stjørdals Blink. Bjørn spiller midtstopper. Han mottok ballen helt upresset i forsvar og så seg om etter alternativer. Spissen til Blink hadde da startet et stormløp mot Bjørn og det luktet sklitakling til laaaaangt oppå tribunen. Dette oppfattet selvfølgelig også Bjørn Johan (Han er jo rutinert som få). Rett før spissen når fram til han, finter han og drar ballen en meter til siden og hopper unna. Spissen til Blink sklir laaaaangt utover linja. Bjørn Johan setter foten på ballen, snur seg arrogant etter takleren og roper: » Kjøp me ei pøls t mæ å da!», før han spiller videre! Så ikke dette selv, men er vel få i bygda som ikke har hørt denne 🙂

 34. Trond E. sier:

  Spiller han fremdeles, Fram/Skatval-spilleren som er prikk lik Fabrizio Ravanelli?

  Husker en gang vi spilte oppvarmingskamp før et 3.div.-oppgjør på Fram Stadion, og jeg ble lang i maska da jeg så at «Sølvreven» var i gang med å varme opp for Fram.

 35. Bjørnar sier:

  Jeg synes fysioterpeuten til Bodø\Glimt, han som sendte Harald Aabrekk på sykehus, bør vinne. Riktignok var det knapt nok kroppskontakt, eller fysioene sin feil. Men det hører likevel til sjeldenhetene at TRENEREN blir sendt på sykehus etter an takling.

 36. FK Fotball sier:

  Ted: Takk for Henry-taklingen. Den er veldig stygg, og gir oss nok en grunn til å mislike mannen.
  Espen: Gazza-taklingen i 91 er jo såklart veldig stygg, men mannen ble jo straffet med en gang med et langt skadeavbrekk, og ble vel strengt tatt aldri så god igjen. Så vi kan ikke straffe ham igjen med å kåre den til tidenes verste takling.
  Trønder-Eivind høres også ut som en fæl spiller, Areballs karriereødelegger er ikke bra, Materazzis taklinger er stygge å se på, og penisflenge høres forderdelig ut.
  Men likevel må vi nok gi drakta til Jonas, for å ta tak i håret på dommeren og skrike oppi trynet på han, er så stygt at det går ikke an. Så vi gir deg en FK Fotball-drakt, hvis du lover å aldri miste hodet på den måten igjen.
  Og hvis du sender oss adresse og størrelse, da.

 37. Bjern sier:

  Mener Eric Cantona hadde en fin takling, når han «takklet» Crystal Palace supporteren i mage høyde…. så unødvendig…

 38. Martin sier:

  Neill «Razor» Ruddock fortjener vel en plass på lista? Mannen brakk begge beina på Andy Cole, og hadde ikke den minste antydning til samvittighet: «I can only assume it was the way he fell.»

  Jeg har forresten hørt rykter om at han en gang takla så hardt at han brakk sitt eget bein. Stemmer det?

 39. M sier:

  Tror det var fysioen til United som hadde en herlig sklitakling på en spiller som lå nede. Sånt liker vi!

 40. KEnn sier:

  Ruddock var en kjiping. Ingen tvil om det…

  HAn var vel i Totteenham en bitteliten periode og var han ikke? Tror han var det altså

 41. øystein sier:

  rudolf er rød på nesen bla bla bla bla bla bla bla……

 42. øystein sier:

  tror det var når wayne rooney tok og tråkket på en i vm 2006

 43. ole gunnar sier:

  hei dette er en kul side, jeg mener detjeg er ole gunnar solskjær

 44. ole gunnar sier:

  llliiiiiiiiiii

 45. Thomas sier:

  Hei

  Den verste taklingen jeg har sitt og hørt om er da Gazza gikk i takling i full ergrelse og hoppet til og ble ligende skaddet mens han som ble taklet på reiste seg opp igjen og Gazza kom vel egentligt aldri tilbake i noen stor form etter denne taklingen.

  Håper Gazza «lærte» !

 46. Hasnain sier:

  Hei
  Den verste taklingen jeg har sitt og hørt om er da Gazza gikk i takling i full ergrelse og hoppet til og ble ligende skaddet mens han som ble taklet på reiste seg opp igjen og Gazza kom vel egentligt aldri tilbake i noen stor form etter denne taklingen.
  Håper Gazza «lærte» !

 47. Hasnain sier:

  Ruddock var en kjiping. Ingen tvil om det…
  HAn var vel i Totteenham en bitteliten periode og var han ikke? Tror han var det altså

 48. Hasnain sier:

  den verste taklinga jeg har sett og hørt er da utledningen joe cole takla ronaldinho.
  ronaldinho ble heftig skada og fikk blod han gikk til sykehuset men joe cole fikk both på 750 dollar. håper joe cole lærte azz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 49. Jon Grønvold sier:

  Leter man etter groteske taklinger, trenger man ikke reise lenger enn til Tyskland. I september tidligere i år måtte Hannover-spilleren Chavdar Yankow sy seks sting i penis (!) etter at han ble taklet av en Frankfurt-spiller. Resultatet var en en fire centimeter lang hudflenge. Med shortsen full av blod kom Hannover-spilleren imidlertid senere ut på banen og scoret i 2-0-seieren…

 50. Stian sier:

  Helt klart Harald Toni Schumacher takling av Franske Battiston i semien i 1982, rett og slett overfall av en spiller på fotball banen

 51. Morten sier:

  Spiller på Fram nå ,men kan ikke huske noen sølvrev. men vi har en spiller som heter øystein hesselberg og han er kort og gått et råskinn. fryktløs i sine taklinger og er ofte observert ute på hevntokt. en gang vi spilte mot Hegra fotball var han fast bestemt på å vinne ballen, uansett. Det endte opp med en sklitakling fem meter utenfor banen i en oppoverbakke på grus. Snakker om målbevisst mann.

 52. Sander sier:

  Jeg mener at Joey Bartons takling på Etuhu er den verste

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *