Ledig stilling: Kanalsjef NRK P1

Tommy Hansen slutter som P1-sjef. Stillingen som sjef for Norges største radiokanal med nesten to millioner lyttere hver dag og en andel av radiomarkedet på nærmere 60 prosent er derfor ledig. P1-lytterne bruker to timer på kanalen sin hver dag. Kanalen skal være Godt Selskap for voksne lyttere gjennom en miks av distriktsvise sendinger, nyheter, aktualiteter, sport, underholdning og musikk.

Tommy Hansen skal over i ny stilling som kringkastingssjefens rådgiver og vi søker hans etterfølger.

NRK P1 har en sentral plass hos det norske folk med godt over halvparten av all radiolytting. Vi søker en person som kan forvalte denne suksessen videre og som skal arbeide for at kanalen får en tilsvarende posisjon i det voksende digitale mediemarkedet. NRK radio har som ambisjon å være der folk er og ta ibruk alle relevante digitale distribusjonskanaler for radio.

P1-sjefens hovedansvar er å programsette radiokanalen ved å bestille programmer fra NRKs programdivisjoner. Kanalsjefen rapporterer til radiosjefen og er radiosjefens stedfortreder. NRK P1 har Tyholt i Trondheim som hovedbase med et programsekretæriat, musikksjef og programsjef/programbestiller. Resten av radioledelsen holder til på Marienlyst i Oslo.

Vi søker etter en person som kan stå for en tydelig programsetting og som gjennom dialog og samarbeid med våre programdivisjoner klarer å videreutvikle dagens programmer samtidig som vi utvikler nye suksesser. Det er viktig med godt kjennskap til radiomarkedet i Norge.

Digital produksjon og distribusjon gjør det mulig å utvikle innholdet og gi programmene digital merverdi gjennom både tekst og bilde. P1-sjefen skal gjennom programbestillingene sørge for at disse mulighetene blir tatt ibruk ute i programmiljøene. Kanalsjefen må ha som ambisjon å gjøre NRK P1 til et utstillingsvindu for digitalradio.

For nærmere opplysninger om stillingen, kontakt undertegnede på tlf 90624666.

Søknadsfrist: 25.mai 2007

Søknad sendes Karoline Høver Lunde, NRK Kringkasting, RV 31, 0340 Oslo

Gode forslag til kandidater kan også postlegges her på bloggen.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *