American Sae-Khow

Nareas og kottisenSom turister i New York holder selv ikke Osenbanden seg for god til å ty til klisjeer: Vi måtte prøve en all american breakfast.

Når du våkner søndag morgen, etter å ha vært med en partyfikser på jobb kvelden før, så er det en ærlig sak å være klar for litt ekstra flesk og salt. Siden de to blekeste medlemmene av Osenbandens New York-tropp allerede har litt flesk å ta av, nøyde de seg med standard egg-og-toast-frokost.

Nareas Sae-Khow, derimot, er fra naturens side utstyrt med en fantastisk forbrenning. Det var derfor naturlig at han fikk det ærefulle oppdraget å bestille og fortære det for oss mest obskure på frokostmenyen til Nations Diner: Sirloin steak med speilegg. Nareas innrømmer likevel at han ikke var helt klar for det som kom:

Nareas og kottisen– Den var fire ganger så stor som jeg trodde den skulle være – jeg hadde jo bare lyst på en liten kjøttbit til eggene og potetene til frokost. Og så kom det en halv gris på bordet! Jeg hadde ikke sjans til å spise opp alt – og jeg måtte bare stoppe for å ikke bli kvalm; det var jo alt for mye kjøtt i forhold til alt det andre! sier Nareas.– Så du stoppet i tide?– Ja, det er som kjent ingen skam å snu

Dette innlegget ble publisert i Verden og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

0 kommentarer til American Sae-Khow

  1. Pensjonistbenken sier:

    Jasså, så du er ute og spiser kjøtt i uniteden Nareas?

    Vi i pensjonistbenken lurer på om du kan fortelle litt om forholda for de eldre der borte? Finnes det bingo i Amerika?
    Du får komme på besøk så skal du få tynn kaffe og kamferdrops til å renske lever`n med etter turen.

    Hilsen oss i pensjonistbenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *