Osenbanden i New York

Nareas Sae-Khow og Stian Nerheim Kallekleiv 

Are har sendt en liten bande til alle byers mor, New York. I løpet av noen få dager skal vi besøke verdens mest kjente deli-eier; vi skal møte en som lever av å få sånne som oss inn på fester vi strengt tatt ikke er kule nok for; og vi skal finne ut om USA er klar for en svart president.

Overraskelsen var stor da vi fikk høre at sjefene i p3 hadde tatt på seg spanderbuksene, og ville sende en fraksjon av Osenbanden til New York. (Vi visste jo ikke engang at de spanderbuksene fantes!) Uansett, nå sitter vi på et hotellrom på Manhattan og planlegger reportasjer til neste uke.

Akkurat nå sitter Nareas bak meg på telefonen til en kar som leder et shelter for hjemløse homofile tenåringer. Faktum er at i New York city er det 36000 hjemløse, og en stor andel av dem er barn og unge (det sier seg nesten selv, når snittalderen til hjemløse i USA er utrolig ni år.) Noen av disse skal vi møte på Silvia’s Place.

Fotograf Stian derimot, er på en annen planet: Han la akkurat på etter en høylytt samtale med partyfikseren Arthur Rutledge. Ikke bare arrangerer Arthur fester, han tar også godt betalt for å smyge «vanlige folk» inn på party med the bold and beautiful. Vanlige folk som oss Osenbanden-reportere – som han altså skal innvie i partyfiksingens hemmeligheter.

Sjøl har jeg ringt vettet av meg for å få tak i en frivillig som skal stå på stand for Barack Obama i New York. I Osenbanden digger vi nemlig tanken på en svart, amerikansk president – og vil hjelpe til så godt vi kan når vi først er her. Spørsmålet vårt er enkelt og greit: Hvordan selger vi en svart president?

Dette er noe av det vi skal gjøre mens vi er i NYC. Vi kommer så klart til å skrive alt om det her – følg med!

Dette innlegget ble publisert i Verden. Bokmerk permalenken.

0 kommentarer til Osenbanden i New York

  1. MariaOlivia sier:

    Hurra! Ut på eventyr! Både Nareas og Stian ser friske og opplagde ut. Stå på! Hugs å ete og drikke masse stor mat.

  2. Magne sier:

    Akkurat dét gjør vi! Når vi først rekker å spise 😉

  3. bjørntore sier:

    Hallo på dere gutta! Ha en super tur. Gleder meg til å følge med. Bjørn Tore

  4. NN sier:

    Stian ser lubben ut…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *