Fordi jeg fortjener det!

Jeg merker at jeg er i ferd med å ta litt av på utstyrsfronten. Da jeg bestemte meg for å sykle Nordsjørittet, skjønte jeg fort at jeg trengte en ny sykkel. Den gamle duger ikke lenger. Å kjøpe sykkel er en ting, utstyr er en annen. Og her er det lett å la kredittkortet gå varmt! Man trenger jo en del for å gjøre syklingen så behagelig som mulig. Alt er ikke helt nødvendig selvfølgelig, men mye er kjekt å ha! Og så skal man jo se bra ut også. I den grad det er mulig i sykkelbukse…  Sykkelklær er en stor industri. Mye fint, gitt! For ikke å snakke om briller! Og hjelm, hansker… og sko! Det gikk så langt at jeg måtte gjemme unna kvitteringene for min bedre halvdel. Men selvfølgelig fikk han snusen i kredittkortregningen min. Da er det greit å skylde på at jeg har bursdag to dager før selve rittet. Og at jeg fortjener det…

Dette innlegget ble publisert i Karine. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Fordi jeg fortjener det!

  1. helmer berre sier:

    Ikke bare fortjener du det, det gjør opplevelsen bedre og yteevnen øker!
    Vi har nok et staut norsk gen i oss alle sammen som hvisker til oss at vi skal ha så lite utstyr som mulig, og gjerne noe som er arvet og godt brukt!! I gamle dager, da jeg var ung – også så videre..

    Når du investerer så mye tid og krefter i dette så må det ligge både belønninger i dette i form av «gaver» til seg selv, og noe som øker kvaliteten på trening og ytelse etter hvert. Jeg synes det er en billig pris å betale i et folkehelseperspektiv. Og hvem vet, i disse finanskrisetider så har du kanskje berget et par arbeidsplasser med dine utstyrskjøp?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *