Pent vs praktisk

img_5327.jpg
– Så fint at du bruker joggesko, sa fysioterapeuten til meg forleden. Tja, det er jo ikke det at jeg ikke har andre sko. Jeg har mer enn nok av høye hæler og spisse skotupper. Men nå har også jeg innsett at enkelte sko passer seg best på hylla. Eller til å sitte med, som min mor sier. For noen år siden hadde jeg aldri vist meg offentlig uten lekre, nypussede og ikke minst dyre sko. Nå for tiden er jeg veldig glad i mine utløpte Nike – med myke såler. De er på ingen måte elegante, men veldig praktiske.
img_5319.jpg
 Jeg skal ikke kjede dere med ryggplagene mine, men det er klart at når man tilbringer tre timer stående i radiostudio hver morgen er det godt for ryggen å slippe å balansere på tynne hæler. Og da gjør det ikke så mye at skoene både er utslitte og stygge. For det er jo bare radio…

Dette innlegget ble publisert i Karine. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Pent vs praktisk

  1. helmer berre sier:

    Jeg heier på deg Karine!
    jeg er imponert over hvordan du henter fra heltinnen i deg og ikke gir opp treninga når motstanden kommer. Du er positiv, nytenkende og inspirerer sikkert mange andre som sliter når ubehag og smerte er takken man får for økt treningsinnsats!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *