Alt om episode 5

IMG_9057
Det er et godt stykke igjen, men deltakerne begynner å bli dyktig slitne. Mest sliten av alle er Aleksander. Se bilder og video fra dagene på tur her!

Se også: Frode og Geir Arne i nettmøte etter sending
Nett-TV: Se hele episode 5 her!

Med cerebral parese bruker Aleksander minst tre ganger så mye krefter på å forflytte seg som funksjonsfriske mennesker. At han i det hele tatt har klart å komme så langt som 40 mil er intet mindre enn utrolig, men nå ser det ut til at han ikke klarer mer. Han er så sliten, så sliten. Hele kroppen verker, og han har senebetennelse i foten.

Også de andre begynner å merke kjøret, men det ingen har lyst til å gi seg. Selv ikke når Lars Monsen forkynner at «det hardeste stykket på turen begynner nå!».

Se video og bilder fra hver av dagene i episode 5:

Dag 22: Passering av 40-milsmerket
Dag 23: – Det hardeste gjenstår!
Dag 24: Tre roere – bare fire armer!
Dag 25: Idyll i gult og blått
Dag 26: Ting tar tid

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

7 kommentarer til Alt om episode 5

  1. Line sier:

    Hva er det Tare sa om å være der ordrett?Var noe om at det var som å være i himmelen, omgitt med engler.. Jeg syns det var så nyydelig sagt.. Måtte gråte litt, hehe.

  2. Rita sier:

    aleksander er sååå positiv , han er bare sååå utroli herli:D du er tøff:D

  3. Birgit og Leif sier:

    Aleksander, du er virkelig en stor helt. Lars Monsen er nok tøff, men du er 100 ganger tøffere !!! Vi er et ektepar (funksjonsfriske) og vi begynte å grine når vi så på denne episoden, så rørt og så sterkt var det å se på din kamp og ditt pågangsmot. Vi bøyer oss i støvet – gratulerer med innsatsen – du har all grunn til å være kjempestolt !!!

  4. christoffer sier:

    gotd jobbet digger serien

  5. tvr sier:

    du er helt rå aleksander. de fleste av oss som er såkalt fungsjonsfrisk, hadde hatt problem med å gjennomføre det som du har gjennomført frem till nå.

  6. Atle Veslum Otta sier:

    Hei! Imponerende!! Snakk om tapper gjeng! Satt jeg i en slik rullestol ville jeg montert en hånddrevet liten båtvinsj på doningen. Lett, men råsterk å varpe seg fram i terrenget med sammen med en hjelper til å feste wiren i trær ol. Gratulerer til alle!

  7. sier:

    Jeg vet ikke hva jeg skal si. Faktisk målløs. En fantastisk opplevelse å få være med å se en slik gjeng. Dette programmet med disse utøverne burde få alle TV priser som går å oppdrive. Jeg er stum av begeistring.Det er vel en del såkalte «funksjonsfriske» som har fått seg en lærepenge,meg selv i beregnet. Jeg tar av meg hatten og mere til. Supergjeng.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *