Månedlig arkiv: september 2009

Dag 30: Ingen grenser er i mål!

Etter 30 dager og 478 kilometer for egen maskin er Lars Monsen og de ni deltakerne ferdige med turens aller siste etappe og i mål.

Publisert i Ukategorisert | 25 kommentarer

Dag 29: Kanonutsikt i Hellemojuvet

Ravinen ned mot Hellemobotn representerer noe av det mer dramatiske i norsk natur, og det sier en hel del. Fra utsiktspunktet Kanonen måtte Ingen grenser-deltakerne kjempe seg ned blankskurte svaberg, glatte av alt regnet.

Publisert i Ukategorisert | 2 kommentarer

Se Lars Monsen passere riksgrensa!

– Hjem, kjære hjem! Lars Monsen har akkurat satt foten over grensa som markerer at han og ekspedisjonen har krysset hele Sverige og er tilbake på norsk jord. [kml_flashembed movie=»http://www.youtube.com/v/FIbNZuFofTI» width=»460″ height=»300″ wmode=»transparent» /]

Publisert i Ukategorisert | 1 kommentar

Dag 28: Kryssing av riksgrensa

– Norge, mitt kjære Norge, jubler Tare i det han og resten av Ingen grenser-ekspedisjonen passerer den svensk-norske riksgrensa over Nordkalottleden.

Publisert i Ukategorisert | 1 kommentar

Slik fisker du med én arm

Har du lurt på hvordan man kan håndtere en fiskestang hvis man mangler en arm? Her gir Frode deg svaret. [kml_flashembed movie=»http://www.youtube.com/v/e1I-EFtYadY» width=»460″ height=»300″ wmode=»transparent» /]

Publisert i Ukategorisert | 3 kommentarer

Dag 27: Tilbake på snaufjellet

Fra bjørkeskogen har Ingen grenser beveget seg såpass opp i høyden at det kan kalles snaufjell. Det er raskere terreng å gå i. Men mer forblåst, og glem å finne ved!

Publisert i Ukategorisert | 1 kommentar

Dag 26: Ting tar tid

Hele dagen har gått med til å forflytte seg i tett kratt, fordi elvestryk hindrer kanoene å komme forbi. – Vi beveger oss med 500 meter i timen, sier Lars Monsen.

Publisert i Ukategorisert | 1 kommentar

Dag 25: Idyll i gult og blått

Fem kanoer glir stille oppover den mørkeblå elva innhyllet i gyllengule høstfarger. Ingen grenser nyter de siste dagene med svensk natur.

Publisert i Ukategorisert | Skriv en kommentar

Dag 24: Tre roere – bare fire armer!

Hva gjør du når de tre i robåten har fire armer til sammen? Jo, du setter to av dem til å ro med hver sin åre. Se bilder og video!

Publisert i Ukategorisert | Skriv en kommentar

Dag 23: – Det hardeste gjenstår!

Humøret var tilbake hos deltakerne, etter at en del hadde hengt med hodene dagen før. Lars Monsen la imidlertid litt realisme til stemningen: – Den hardeste delen av turen gjenstår!

Publisert i Ukategorisert | 2 kommentarer