Aleksander tryna – og fikk premie

aleks0
Etter ha ledet Tare trygt forbi en rekke vannpytter, klarte Aleksander å gå rett på ratata i en søledam. Ved kveldsbålet vanket det plaster på såret – fra Lars Monsen.

Aleksander har nettopp gått på rumpa...

Aleksander har nettopp gått på rumpa...

Aleksander er ikke spesielt stødig til beins, men synet er det ingenting å si på. Han har derfor tatt ansvaret med å lede blinde og nesten døve Tare over vanskelige passasjer. I dag gikk det imidlertid galt underveis. Ikke med Tare, men med Aleksander. Han gikk rett på rumpa i en diger sølepytt. Suzanna og Geir Arne var raskt på pletten for å hjelpe ham opp, klissvåt som han var. Aleksander er imidlertid ikke den som henger med leppa.

– Pytt, pytt, litt vann tåler man da, sa han og gliste og lo av hendelsen.

...og blir raskt hjulpet opp av Suzanna og Geir Arne.

...og blir raskt hjulpet opp av Suzanna og Geir Arne.

Ved kveldsbålet fikk han oppmerksomhet av Monsen. Ekspedisjonslederen har nemlig med seg en peanøttpose som han deler ut til en utvalgt hver dag, og den første til å få den ble altså Aleksander.

– Til han som gikk på trynet så det sang og fortsatte å le, sa Lars Monsen og delte ut dagens premie.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Aleksander tryna – og fikk premie

  1. eskilsan sier:

    He he… dette er skikkelig greier. sitter her å følger med fra time til time. Jeg hadde stor respekt for Lars Monsen før denne turen, men nå når han nye høyder. Det er bare å ta av seg hatten for den fyren der. Tusen takk Lars for at du tar på derg en så viktig oppgave. det kunne ikke vært andre enn du som hadde leda denne fantastiske gjengen gjennom bushen. Bare så steike synd vi må vente helt til Januar for å se det på TV. men men. . . vi har jo disse kjempefine sidene å kose oss med, å gi oss inspirasjon til å oppsøke naturn selv. STÅ PÅ HELE GJENGEN! HELE NORGE HEIER PÅ DERE. Hilsen Eskil Fra Frøya.:)

  2. Name sier:

    Sjekker hvordan det går med dere flere ganger om dagen, dette er så imponerende at jeg mister helt mål og mæle. Dere setter oss såkalte fysisk friske i skammekroken og torpederer hvert argument vi skulle ha for å ikke gjenomføre hva vi enn ønsker å oppnå. Dette er en bragd som gir mot og håp til oss alle. Gud velsigne dere videre. Inge

  3. Ali1 sier:

    ja du gjør alt med stil og et smil du 😉 klem.hilser fra slekta vi følger med deg hver dag 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *