Erik og Suzanna svarte i nettmøte

suzaerik

Erik måtte forlate resten av gjengen etter at han ødela foten i et uhell og han fikk mye støtte fra publikum i nettmøtet.

Les svarene her!

Erik har hatt mye uflaks i livet. Han ble født med alvorlige defekter, blant annet tomler uten skjelett og åpning mellom spiserøret og lungene. Flere ganger har han også vært utsatt for feiloperasjoner i forsøket på å rette opp de medfødte feilene. Plagsom øresus, lammelser i ansiktet, balanseproblemer og ødelagt tårekanal er noen av de nedslående resultatene. Dette hindrer ikke Erik fra å være en positiv fyr, som bidrar mye både fysisk og sosialt i Ingen grenser-gruppa. Imidlertid har ikke uflaksen helt tatt slutt. I episode 3 havner han i en ulykke, der beinet blir skadet av en rullestol som velter.

Suzanna har en ryggmargsskade som gjør at hun har nedsatt styrke og kraft i beina. Hun er derfor avhengig av krykker, men er likevel svært aktiv, og driver med både ski, styrketrening og andre aktiviteter til vanlig. I løpet av turen får hun ansvaret for å fordele rasjonene, slik at gruppa ikke skal gå tom for mat. For Suzanna var det en stor utfordring å kunne ta i mot hjelp fra de andre på ekspedisjonen uten å føle det som et nederlag.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Erik og Suzanna svarte i nettmøte

  1. Inge Kate Nøvik sier:

    Taikk for en fantastisk serie -jeg vil sent glemme alle dere helte -det var stort og til tider føelsesladet for mitt vedkommende å se at dere klarte disse store utfordringer -sammen -en fantastisk og berikende opplevelse også naturmessigt -tre ganger hurra også for Lars Monsen -bravo!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *