Se Monsen rappe "sjokkis" fra Frode

sjokkis
Synet av en stor sjokolade som stikker opp av sekken til Frode blir for fristende for Lars Monsen. Se klippene som ikke kommer på TV her!

Med mange timers filming i en hel måned, er det mye som klippes bort før det ferdige resultatet havner på TV. Her er noen videoklipp fra det som ble sakset bort under redigeringen av programmene.

Frode merker ingenting når Lars Monsen forsiktig napper en stor sjokoladeplate ut av lomma hans.
[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/IrfU4JD0s9M" width="460" height="300" wmode="transparent" /]

Siv er en omsorgsperson som liker å hjelpe andre. Her forteller hun mer om seg selv og sin hverdag.
[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/UBUquF4W6AI" width="460" height="300" wmode="transparent" /]

Lars Monsen blir interessert når Erik kommer over en dunk full av en eller annen smørje, og kaller det for «avansert tubeost». Det ser også ut som en bjørn har vært der før dem.
[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/inHcY4YqEBE" width="460" height="300" wmode="transparent" /]

Når akselen på Elins rullestol knekker, trår reparatørene til!
[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/KQS479cqBzU" width="460" height="300" wmode="transparent" /]

Grethe forteller Tare om et bra fiskested, men blir nødt til å stave det i hånden hans.
[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/2kNRm4RdMlc" width="460" height="300" wmode="transparent" /]

Våte og kalde deltakere søker ly i sameleiren etter å ha gått over en mil i tungt regn.
[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/yIjOx67VIR4" width="460" height="300" wmode="transparent" /]

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

11 kommentarer til Se Monsen rappe "sjokkis" fra Frode

  1. kimme sier:

    Samelandsby?Sametelt?Menes det Siida og Lavvu?

  2. trinenilsen sier:

    Heisan,;) Jeg MÅ bare si at det programmet er så utrolig bra. For en flott gjeng!! Det bare beviser at alt går bare en ikke gir opp. Jeg blir så ydmyk når jeg ser dem. Her går vi klager og syter over bagateller,vi skulle skamme oss. Nei vi har sååå godt av se dette her og våkne opp litt. Vi vet ikke hvor godt vi har det…… Men likevel beviser jo disse menneskene at en kan ha ett meget godt liv selv med ett handikapp. Nesten så jeg har blitt litt glad i dem,selv om jeg ikke kjenner dem. Og du Lars Monsen er en flott person som leder dem på en fabelagtig måte. Og for en tålmodighet du må ha og minst humør. Nei må si det igjen, meget imponert!!! ;)) I kveld sitter jeg klistra foran skjermen, Garantert!!! ;)) Mvh. Trine N.

  3. Signy sier:

    Heisann:))) Dette beviser en gang for alle, at selv om man har en funksjonshemning, så er man ikke hjelpesløs…Jeg jobber gjennom Uloba, og jeg møter unike mennesker der, og synes det er flott at slike program blir vist på fjernsyn. Slik at alle de mennesker som «ser» ned på disse mennesker som sitter i rullestol kan få åpnet øynene sine, og se at dette er mennesker på lik linje med alle de som er funksjonsfriske. Stå på:)))) Mange klemmer

  4. Batman sier:

    aha, denne envig Månsson…passing Hell.Nettop, after csi, Hell og cofi.Hviler etter kempevinter, takras, tågtrengsel, skader..

  5. As Guest sier:

    Og her sitter jeg å syter over at jeg er litt gærn i ryggen etter en slitsom arbeidsdag 😀 Bra jobbet. Ett fantastisk program- med noe som helt klart må være fantastiske mennesker. Rent bortsett fra sjokoladetyver da. De liker jeg ikke 😉

  6. tovenordberg sier:

    Dere har laget et flott program. Alle jeg kjenner må få med seg dette når dere er på lufta.

  7. trond113 sier:

    freakshow my ass, her er det vanlige mennesker med noen funsksjonosheminger som sliter seg gjennom noe som få friske mennesker ville ha klart. dette bør jo absolutt gi de nordmenn i norge som uføretrygder seg noe å tenke på, det går litt på vilje…

  8. trond113 sier:

    Freakshow my ass… Vi ser helt vanlige mennesker med noen funksjonshemninger, de gjennomfører en oppgave få uten funksjonheming ville klart uten å syte å klage. dette må jo være en inspirasjon til de som i dag går på uføre trygd…. vi er en nasjon med late mennesker som ikke liker å bli påmint oss det. gi gass, flott show

  9. Hemsedal sier:

    Digger dette programmet. Dere gjør alle sammen en flott innsatt. Og Lars Monsen skal ha all ros for at han ville være ekspedisjonsleder.

  10. norsk sier:

    Kimme: Ja sikkert, men på norsk heter det samelandsby :)Siida er samisk og brorparten av tv seerne vet ikke va det betyr..

  11. christine sier:

    Synes at professorens sine uttallelser er ignorante og støttende. jeg har selv hatt en sønn som måtte amputere ett ben på grunn av kreft. Han var like modig og flink som disse og jeg kjenner mange av hans trekk hos disse. Jeg elsker programmet og er blitt glad i alle disse menneskene. Eneste program jeg gleder meg til å se på NRK. Vi får mye innsikt i menneskets muligheter tross tilsynelatende store begrensninger. Står på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *