God jul og godt nytt år

 juletre.jpg
Darwinekspedisjonen ønsker alle våre følgesvenner en riktig god jul og et godt nytt år.

Det er veldig hyggelig at så mange klikker seg inn på bloggen vår og kommer med tilbakemeldinger på sakene vi legger ut. Fortsett med det.

Vi har opplevd mye spennende i løpet av de tre månedene vi har vært på reisefot. Alt ligger til rette for at de kommende månedene kommer til å bli minst like begivenhetsrike.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til God jul og godt nytt år

  1. Anne Kristin og Asgeir sier:

    Det har vært spennende å følge dere på reisa, og vi kommer fortsatt til å se etter nye reisebrev. Håper dere har hatt en god, om enn annerledes jul, og vi ønsker lykke til videre og et godt og begivenhitsrikt nytt år!

  2. Ellen Margrethe sier:

    Godt nyttår! Gratulerer med Darwinåret og ekspedisjonen i høvdingens fotspor. Flott artikkel i Aftenposten i dag av redaktør Per Anders Madsen, som fremhever dere:
    «Blant de mange jubileumsmarkeringer i Norge neste år, står derfor den reisen tre unge biologer foretar i «Beagle»s kjølvann, i en særstilling. I skrivende stund befinner de seg på grensen mellom Chile og Argentina, og tanken er å spre kunnskap om Darwins livsverk ved å foreta tilsvarende observasjoner som han gjorde.» Gratulerer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *