Også var det skia….

Ole Einar Bjørndalen forsøkte. Han forsøkte godt, men det ble selvfølgelig håpløst med ski med så dårlig glid.

Men det var ikke bare Bjørndalen som sleit med dårlig glid i dag – ingen av de norske hadde optimale ski.

Og da blir det umulig – Tyske Tobias Angerer skrøt av skiene sine etter målgang. Han feide fra alle…

Sammen med svenskene Sødergren og Fredriksson hadde Bjørndalen tenkt til å dra hardt fra start av, den planen ble skrinlagt etter to runder. Skia var rett og slett for dårlige.

Nordmennenes dårlige ski forklarer vel noe…

Av Eirik Koren

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

10 kommentarer til Også var det skia….

  1. Mikkel Ljung sier:

    Det var trist. Første løp i år Bjørndalen iokke vinner. Litt sprøtt, men jeg forventet (Sikkert i likhet med hele Norge) at han ville hevde seg ganske klart i dag og. Så blir man skuffa da, når han ikke leverer…

    Men Greit, jeg kjøper det med skia – han fallt av litt tidlig for ham å være..

  2. kim sier:

    Enig i dette med fellesstart. Det er utrolig kjipt.. Det blir å sitet og vente på spurten. Resten er bare transportetappe..

    F…. for noe drit.

  3. bjørndalen-fan sier:

    veldig synd mæ skia, bjørndalen æ jo så mykjy bedre enn han fekk vist her. det si jo litt at han har vunne alle startene han har stilt opp i før, han æ berre best!!!

  4. ole sier:

    Hvorfor innser ikke FIS at fellesstartene ikke blir spennende (bortsett fra spurten)? Hver eneste gang er det et stort felt, fra start til 2-3 km før mål. De som prøver å rykke kommer aldri unna, men blir straffet for at de prøvde når det kommer til spurten. Ingen som faller av har sjanse til å komme tilbake, de er for kjørt.

    Jeg har gitt fellesstarten sjanse etter sjanse, men det blir jo aldri spennende. Nå har jeg sett nok, takk og pris er det fortsatt noen få intervallstarter, og skiskyting (der også fellesstarten er spennende).

  5. Ola Dunk sier:

    Er utrolig imponert over at man kan rote seg bort så mye med smøringa når man trolig har mer ressurser enn noe annet landslag til akkurat dette… Rimelig lei av å høre unnskyldninger om for dårlige ski!

  6. Pelle sier:

    Fellesstart er kjedelig å se på. Verdens kjedeligste langrenn fram til nå må være 5 mila i VM i Oberstorf. Hele feltet samlet 2 km før mål. Gjeeeeesssssp

  7. John Ipsen sier:

    FIS er godt i gang med at ødelægge langrendssporten totalt. En af de fineste sportsgrene, der nogen sinde har eksisteret er i løbet af få år tæt på at være reduceret til en parodi på sig selv. Jeg har den største respekt for løberne, og det er altid dejligt at se tre nordmænd først, som ved de seneste to VM, men fællestarterne er sportsligt dårlige, rasende kedelige, og kan blive dødsstødet for sporten.

  8. even sier:

    Enig med ole, kim, Pelle og John Ipsen i at fellesstarter i langrenn er ikke spennende, men rett og slett kjedelige. Det er lenge siden jeg så en ordinær World-Cup fellesstart (OL og VM er unntakene). Å ødelegge 2 timer av dagen med å så på at noen går etterhverandre på ski, kan noen forklare meg hvorfor jeg skal gjøre det???? Til Vegard Ulvang og andre som jobber i FIS: Innse dette før det er for sent. Langrenn kan ikke sammenlignes med sykkel, dette er to forskjellige ting. Hvis dere vil redde interessen for langrenn så må dere gjøre noe med fellesstartene.

  9. Marcus sier:

    hmm..til dere som sier at fellestart er kjedelig..Jeg syntes nå det er mye artigere å se på enn intervall start..Da vil jeg heller ha den nervepirrende avslutningen, mann mot mann!
    se på øyeblikkende: 50 km fellestart, VM i Oberstdorf, 30 km, VM val di fiemme..!
    De norske løperne er best i fellestart, mener jeg:D

  10. hansern sier:

    enig med de fleste folkene her.. fellesstartene er et dårlig forsøk på å modernisere langrennsporten.. samme med de nye jaktstartene med skibytte,, var mye bedre før da man fikk et resultat etter klassiske delen, så fikk man hentet seg inn før skøytedelen startet dagen etter.!!1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *