Radio Norge

Fra klokken 12 mandag 21.april er Kanal24 historie og vi har fått Radio Norge. Jeg håper at den nye radiokanalen får en en god start og at den gir et løft for radio i Norge.Jeg vet ingenting om den nye profilen til Radio Norge og er veldig spent. Flere år med mye negativ oppmerksomhet rundt Kanal24 gjør at det sikkert er klokt å skifte navn. Navnet gir også et signal om at kanalen retter seg inn mot det brede publikummet Det er der reklamekronene ligger. Det betyr økt konkurranse for NRK P1 og for P4. Spørsmålet er om Radio Norge klarer å bidra til økt radiolytting slik at «kaka» blir større, eller om vi får en vandring mellom kanalene. Radiolyttere er realtivt konservative og det skal mye til for å skifte kanal. Det så vi da Kanal24 startet opp for en del år siden. I tillegg har SBS (som eier både Radio Norge, Radio 1 og The Voice) valgt ikke å være tilstede på DAB og på den måten valgt bort et marked på en halv million dedikerte radiolyttere. Uansett, lykke til med den nye kanalen!  

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til Radio Norge

  1. Artig med ny radiostasjon 😀
    Sendes den på DAB?

  2. P4-lytter sier:

    :d Ny logo hjelper ikke når banken peker på en halv milliard i underskudd og gjeld til langt over Galdhøpiggen.

    Hva med «Radio Banrot» – Vi spiller dritten fra 80 tallet, og tragiske norske låter fra 90 tallet!

  3. Peter sier:

    Det kan väl inte vara några problem att göra det bättre än P4? Dom har ju 15 cd-skivor som dom spelar varje dag hela sommaren…om och om igen.
    OTROLIGT att en sån kanal kan finnas 2008.

  4. Daniel sier:

    Du Peter, jeg slenger på RixFM, The Voice, Bandit og Mix Megapol også jeg. Makan til drittkanaler! Helt utrolig at svenskene kjøper det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *