Quart FM

Quartfestilvalen starter radiokanal. Men hvorfor i all verden kalle en nettradiokanal for Quart FM?

Aller først vi jeg gratulere Radio Ung og Quartfestivalen med sin nye radiokanal som fra nå av og helt frem til festivalen skal spille artister som kommer til Kristiansand. Dette er et godt eksempel på hvordan kommersiell radio kan utvikels videre. Digitalradio gjør det enkelt å sette opp en ny kanal for en kort periode.

Quart FM er en nettradio. Hvofor så FM blandes inn i dette skjønner jeg ikke. Verden over koples bokstavene FM til stasjonsnavnet for å indikere at sendingene foregår på FM. Radiobransjen må digitaliseres for å leve videre og Radio Ung og Quart burde ha vært mer kreative enn å kople FM til et produkt som du ikke får på FM, men på Internett.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

5 kommentarer til Quart FM

  1. ABIFF sier:

    HAHAHA TABBE!

  2. Rocke-Pelle sier:

    Kan det ha sneket seg inn en liten intern tvil om satsningen. De innser liksom at nettradioen deres kunne vært fire ganger så bra. Da under navnet Q-rock. Men da ville vel Down on the farm protestert?

  3. Manamana sier:

    Det er vel ikke så mye verre enn at de skal sende på FM under quart-festivalen. Nettradioen som går nå er bare en slags teaser for hva som skal komme…
    Flott med konstruktiv kritikk…

  4. Maren sier:

    Eh. Er det noe viktig? Det er en nettRADIO, og uansett om det har skiftet format forbinder vi fremdeles på radio når vi hører ordet/bokstavene FM.
    Tror ikke de tenkte noe videre over at nettradio faktisk ikke sendes på FM, tror bare de tenkte «hei! dette er en bra ide, en radio på hjemmesiden som kan spille låter av artistene som er booket til quart! Vi kan kalle det Quart FM, siden det er radio liksom..» Finnes mange nettradioer som har FM i navnet sitt.
    Syns man burde fokusere på det kule i at de faktisk har fått laget en nettradio. Det er et bra tilbud for folk som skal/vurderer å dra til quart, fordi da kan de sjekke ut noe av musikken til artistene som kommer der uten å måtte kjøpe en plate eller laste ned en haug med sanger..

  5. Tore MYdland sier:

    Her er mange som synser, mer eller mindre helt i det blå.

    Quart FM heter Quart FM nettopp fordi det er en FM-radio. Quart FM sender på FM 94,7 MHz gjennom hele festivaluka. Nettradioen er bare en teaser, samt en mulighet til å høre musikken på forhånd.

    Quart FM sender 24/7, med vekt på livesendingene fra 11-17. Reportasjer, musikk, intervjuer, nyheter m.m. vil det bli, i en hyggelig og sprek innpakning.

    Og, det er Radio Ung som leverer – som vanlig! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *