Siste finpuss

I dag var det tid for å vaske sykkelen. Jeg liker å gjøre ting skikkelig. Gjerne bruke dyre vaskeprodukter, for da innbiller jeg meg at det blir så mye bedre. Så feil kan man ta. Jeg har lært av en skikkelig sykkelproff at zalo og gammel oppvaskbørste (eller var det tannbørste?) er det beste man kan rengjøre en sykkel med. Så da ble det sånn! Ren og skinnende ble den, ny olje ble sprayet på – og startnummeret kom på døra i kveld. Alt er med andre ord i rute, rent utstyrsmessig. dscf4418.JPG I morgen blir en travel dag. Det er mye som skjer i Sandnes, og jeg og John Gunnar skal sende hele ettermiddagssendingen på radio i P1 fra Spinn fra 16.00-17.30. Lurer du på noe i siste liten, får du alle svar her! Så tar vi en liten pause, og dukker jammen også opp på tv i sendingen som starter 18.40. Etter det er det rett hjem for pastamiddag (pålagt av ernæringsfysiologen…) og skjønnhetssøvn. Så er vi igang lørdag morgen!  For en fest!

Dette innlegget ble publisert i Karine. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Siste finpuss

  1. Ketil André sier:

    3,2,1… Kjør og god tur! :-). For det er en makalaus TUR vi skal ut på. Det har vært utrolig artig å følge bloggen (og treningen) til dere begge frem mot den store dagen i morgen. Nå SATSér vi på en fantastisk dag på setet sammen med alle de andre spente deltakerene. Arrangøren har tilrettelagt for en «Folkefest á la Tour de France» fra start til mål. Håper på masse publikum langs løypa som skriker og hoier for å motivere sine heltinner og helter. Lykke til. I morgen blir en bra dag 🙂

  2. Anders Rettedal sier:

    Lykke til Karine! Håper du får en flott tur og en opplevelse som gjør at du blir med til neste år også. Jeg er klar på venstre flanke når høstmørket setter inn!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *