Vafler, søndag og treningstur

29032009256.jpg

Eg var på fest på Vassøy i går og i utgangspunktet ikkje veldig klar for ein lang sykkeltur i dag. Men Thomas klarte å lokka meg med og dét er eg glad for. 

Thomas fekk seg ny sykkel i går, og den måtte sjølsagt testast ut.

29032009258.jpg

Det blei ein 64 kilometer lang test som først gjekk til Tungenes fyr. Der fylte me maskineriet med kvar si vaffel. Derav det festlege bildet. Deretter gjekk turen via Viste til Kvernavigå. Vidare til Tananger og rundt Solastraen før me snudde og sykla mot Stavanger igjen. Flott tur i fint vær – dagen derpå.

Dette innlegget ble publisert i John Gunnar. Bokmerk permalenken.

5 kommentarer til Vafler, søndag og treningstur

  1. Petter sier:

    Endelig kom dere i gang med syklingen dere også. Tenk om det hadde blitt like mye blest om Bergen Voss da dere jobbet her i Bergen.

    😉

    God tur og stå på.

    P

  2. John Gunnar sier:

    Hehe, takk skal du ha, Petter! Ja, det var på tide. Men som du veit er det lagt mye betre til rette for sykling i stavangerområdet enn det er i Bergen. Men det er bare å mobilisera og få med ein gjeng frå NRK Hordaland, veit du. Og kjøra eit tilsvarande opplegg for Bergen-Voss. Halve NRK Rogaland skal vera med i Nordsjørittet. Ikkje så verst det?

  3. Petter sier:

    Jammen ikke verst.
    Vi er 6-7 stykker fra NRK-Hordaland som skal sykle Bergen Voss. Kanskje vi kan få flere til neste år om vi blogger og sier hvor flinke dere er i Stavanger.

  4. A Jonassen sier:

    Tror nok du, Fantomet, vinner hele rittet! Lykke til!

  5. John Gunnar sier:

    Takk, Arve! Trur nok du har heilt rett, dersom dei andre 7499 syklistane syklar feil og rotar seg ned til Kristiansand på vegen. Då har eg ein fair sjanse 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *