Herleg lørdagstur

21032009214.jpg

Måtte bare ta eit skøyaraktig bilde på Ølberg…

Ei god treningsveke for min del blei krona med ein kjempefin tur i dag. Men for å loggføra det som er gjort, har det blitt eit par økter i styrkerommet, ein 25 kilometer lang tur ute og ei fotballtrening. Før dagens tur. Fornøgd med det.

Hadde selskap av Thomas Ystrøm i dag. Kjekt å vera to. Men hanskar er godt å ha… Thomas endte opp med eit par hagehanskar. Dei gjorde nytta og det er det viktigaste…21032009212.jpg

Me sykla til Solastraen og vidare til Ølberg kor det var tid for ettertanke, hehe.

21032009216.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men når me først har bestemt oss for ein lenger tur denne lørdagen, er det jo ingen grunn til å stoppa på Ølberg, så turen gjekk vidare til Hellestø – ei av favorittstrendene mine. Kort stopp for å posera litt.

21032009217.jpg21032009218.jpg

Deretter sykla me over til Tjelta og vidare til Sola og Stavanger. Då eg kom heim viste sykkecomputeren 49 kilometer, så eg måtte sykla litt til slik at eg runda 50 kilometer. Rart med det, det ser meir imponerande ut, hehe.

Dette innlegget ble publisert i John Gunnar. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Herleg lørdagstur

  1. Jonas Dalen sier:

    Hei =o)
    ville bare legge inn en kommentar. Jeg synes det er bra at dere har blogg. Gøy å lese om, og se bilder fra sykkelritta. Har en racer sykkel, og sykler litt på hobbybasis jeg også.
    Morro innlegg du hadde der =o)

    mvh Jonas
    Kristiansand

  2. John Gunnar sier:

    Hei! Tusen takk skal du ha! Foreløpig handlar det mest om opptrening til Nordsjørittet 13. juni.. Eg har eit ambisiøst mål om å klara å gjennomføra – og får større og større tru på at det skal gå fint:) Du får kasta deg på neste år, veit du!

  3. Jonas Dalen sier:

    Alle tiders det! Det hørtes ut som en spennende utfordring. Kanskje jeg skulle prøve meg neste gang. Du klarer deg bra. Det handler om å ha tro på seg selv. Men de beste holder ganske høyt nivå, så det er lang vei å gå får å nå dem, kan man vel si =o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *