Grethe og Per Christian i nettmøte

grethepc
De to deltakerne Grethe og Per Christian stilte til nettmøte etter episode 2 av Ingen grenser. Les hva de svarte TV-seerne her!

Per Christian er lam fra hoften og ned etter at han brakk nakken i skibakken. Som rullestolbruker han naturlig nok det meste av tiden, og er derfor utsatt for infeksjoner. I løpet av episode 2 får han en infeksjon som truer med å sende ham ut av hele ekspedisjonen.

Grethe er motorsykkel-entusiast, og det har hun fortsatt å være selv etter ulykken som kostet henne det ene benet. Ettbarnsmoren har et uslitelig humør, og trives godt i rollen som «ekstramor» for de to yngste ekspedisjonsmedlemmene.

Les svarene fra Grethe og Per Christian!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

8 kommentarer til Grethe og Per Christian i nettmøte

  1. blobor sier:

    Hei Per Christian og Grethe! Hele familien er samlet rundt tv'en på mandager, noen griner,noen ler og alle smiler! Jeg beundrer dere alle for måten dere takler noe slikt på, og det gjør ut av situasjonen.Det ble mye nerver etter programmet, og spørsmål. Men så fant vi ut at vi sender inn et spørsmål! Hvordan gikk det med deg Per Christian, fikk du fortsette?Gleder meg til å følge med videre!

  2. royjensen sier:

    Hei det er helt rått og følge med dere.jeg håper det går bra med deg Per det blir spennende og følge med håper du kommer tilbake.Dere er en stor innspirasjon dere gir ikke opp og står på det er mange som har noe og lære av dere.

  3. bente åsheim sier:

    håper virkelig du fikk fortsette per christian! kjempebra program:) fantastisk natur og fantastisk tur! beundrer dere alle sammen! greit å tenke «dette skal vi klare» når det kommer en kneik eller to- men hvordan klarte dere å hente motivasjon når bakkene og kneikene ser uendelige ut? gleder oss til neste søndag og nytt program! lykke til videre i livet:)

  4. Ine26 sier:

    Dere er råtøffe! Jeg er utrolig imponert over pågangsmotet og teamspiriten i gruppen. Monsen virker som en ekstrem inspirator. Hvor viktig var han for driven i gruppen? Per Christian: Jeg er selv ekstremt aktiv og store deler av min tilværelse er bygd opp rundt det å være teste nye grenser. Jeg har derfor alltid sagt at det verste som kunne skjedd meg er å miste beina. Hvordan kom du deg videre fra noe sånt og hva slag aktiviteter gjør du nå? Også kan jeg legge til at du er ekstremt sjarmerende 😉 Ine

  5. vanessa sier:

    Heisann!Må bare sei at det er en inspirasjon å sjå på dokke. Eg veit at der er mange der ute som har godt å sjå at det er ingen grenser! Eg håper du blir med videre Per Christian, spennande å sjå deg etter besøket på Sunnås , der eg er ein av elevane fra SOS klassa fra Sunnfjord FHS, som du leda rundt.

  6. Oddlaug Trefall sier:

    Hei Per Christian !!! Fantastisk tur dere tar meg med på, så takk for for at eg får være med !!Eg lurer litt på om du føler at du får bidra mindre enn andre i framdriften av turen, det ser ut som du trenger mer hjelp når terrenget er mer krevende. Føler /kjenner du noe på det når de andre «haler og drar» for å få deg frem?Må sei eg er SOO imponert over ALLE, dere er heilt utrulige.

  7. Fred A Olsen sier:

    Det er godt og se at det er så godt lag team dere i mellom,så var det veldig hyggelig og hilse på Per Christian og Geir Arne på Hamarvi fikk en hyggelig prat i viking skipet p/s det var jeg som hadde protese på høyre bein.

  8. ingernilssen sier:

    Dette er det mest fantastiske program jeg har sett!! For et pågangsmot og viljestyrke.Her har vi funksjonsfriske noe å leve opp til.Vi trenger dette,det gir oss en tankevekker.Kjempe klem til alle deltakerne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *