Dag 3: Tre badere – bare to bein

bading
Som alle vet, blir det dårlig med dusj når man er på telttur. Flere av deltakerne i Ingen grenser dristet seg derfor til et bad med innsåping etter at dagens padle-etappe var unnagjort. Se video og bilder!

Se bildene fra dag 3!

Fire dager uten dusj er mye for de fleste, og ikke minst for de unge jentene Siv og Suzanna. Sammen med Grethe, Elin, Kjell og Geir Arne hoppet de i det friske elvevannet etter å ha kommet fram til leirplassen for dagen.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/wkqp3cEvYHs" width="460" height="300" wmode="transparent" /]

– Ahh, det er deilig å få vasket seg, men vannet er skitkaldt, ropte Siv, etter at hun og de andre hadde testet vannet. Elin var tøffest. Hun driver med svømmetrening til vanlig og koste seg med en liten svømmetur, mens resten nøyde seg med en liten dukkert.

Demning stengte elva

Dagens padleøkt var omtrent like lang som gårsdagens, omkring 24 km. Imidlertid måtte deltakerne bevege seg ganske mye lengre, fordi en demning stengte hele elva underveis. Da hadde Lars og gruppa ikke noe annet valg enn å ta beina fatt og tilbakelegge omkring åtte kilometer til fots. Deltakerne har blitt vant til å hjelpe hverandre, og til å se hvem som trenger en håndsrekning i de ulike situasjonene. Døvblinde Tare Teksum var glad for å kunne skyve rullestolen til MS-rammede Elin mesteparten av veien.
– Du er jo like lett som en fjær, sa Tare, noen Elin tok som et stort kompliment.

alleikano

Ekspedisjonsleder Lars Monsen er imponert over deltakerne.
– De har funksjonsnedsettelser som gjør at de bruker mye mer krefter enn oss funksjonsfriske. Likevel er det stå-på-mot og glede hele veien, uansett hvor slitne de er. Jeg er optimistisk med tanke på resten av turen, sier Monsen.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/KWEv46Dbvp4" width="460" height="300" wmode="transparent" /]

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

10 kommentarer til Dag 3: Tre badere – bare to bein

  1. SiwogTuri sier:

    Skjerp deg, Tare! Gnagsår i rævva? Det bryr vi oss ikke om nei, siden du er så knallheldig at du får være ute på tur en hel måned! Eia var vi der! Du får spise litt ekstra potetgull med dipp slik at du opparbeider naturlige puter å sitte på…..Ser til vår store overraskelse at du var første deltager som var klar til avmars i dag, way to go brother! God tur til alle sammen i dag!

  2. Bogge67 sier:

    Må si meg enig med Lars; imponerende ståpåvilje og pågangsmot! Som en «funksjonsfrisk» naturelsker, akkurat hjemkommen fra en fisketur i Øvre Birtedalen, Telemark, må jeg tilstå at jeg ser utfordringene denne gjengen står ovenfor litt klarere…Stå på folkens, jeg kommer til å følge dere underveis!!

  3. ingvillaa sier:

    Mamma!! (Elin!) I alle dager, jeg må bare bøye meg i støvet!! DU bader, og SVØMMER i ei kald elv??? Hva skjer??!!! 🙂

  4. Torill sier:

    Jamen Ingvill da, Elin er jo en tøffing, hadde ikke vært på tur med Lars Monsen ellers, vettu 🙂

  5. fluefiskeflaks sier:

    Lars..Tre dager og jeg har enda ikke fått sett noen fiskesnutter.Du må vise noen godbiter med stanga snart! Det er det som er høydepounktene..

  6. rolfkristian sier:

    Enig med Torill. Hadde nesten blitt skuffa om ho ikke hadde våget seg uti. Og som du vet; er ho først kommet uti blir ho der!

  7. ingvillaa sier:

    At mamma (Elin) er en tøffing er jeg jo fullstendig klar over, men jeg tviler sterk på at det var over 20 grader i vannet der!! Så mamma, INGEN unnskyldninger på Follsjø neste sommer!!!

  8. TanteL sier:

    Må si jeg er virkelig imponert Siv, du har badet ute i slutten av august:) Way to go girl:) Det er så spennende å følge med på bloggen, det ser ut som en fantastisk gjeng, med fantastisk humør, så stå på:) P.s: godt å høre latteren din Siv:)

  9. Torill sier:

    Kjøper den, Ingvill ! Elin liker ikke å fryse. Men, – bade med jakka på……….???

  10. Tilbaketråkk: Slik er episode 1 – Ingen grenser – NRK-blogger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *