Fortsett å sende inn!

Nå er det onsdag og imorgen er det en uke siden første program. Det var det veldig mange som så ifølge seertallene og noen har altså også funnet veien hit til bloggen.  Har du nye spørsmål du vil ha svar på?  Skriv dem inn i kommentarfeltet til dette innlegget.

Nå har jeg satt meg klar for å svare på et knippe av spørsmålene som allerede er kommet inn. Før jeg begynner må jeg si at dette blir ganske anderledes enn å svare live foran publikum, men jeg har heller ikke nå tatt med meg hjelpemidler og har ikke kikket på spørsmålene ennå, så sånn sett blir det ganske like premisser. Og derrrrrrrr gikk startskuddet.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

21 kommentarer til Fortsett å sende inn!

  1. Lena L sier:

    Hvorfor går unger rundt å slår hverandre når de ser en gul bil?

  2. Ola Svenskmann sier:

    Er du alltid like blid?

  3. Mia sier:

    To (seriøst mente) spørsmål til deg som det ikke finnes svar på – men som jeg lurer på hvordan du vil kommentere:

    Med ujevne mellomrom blir jeg kontaktet av amorøse menn. De fleste kvinner vil fortelle deg det samme – det er de gutta man ikke ønsker umiddelbart å dele livet med, som tar kontakt: den italienske bussjåføren som bor hjemme hos mamma og vil besøke deg i Oslo, den afrikanske musikeren som vil gi deg barn og så er det nordmannen som benytter seg av sommerværet til å svinse rundt i badebukse for å stolt vise frem sin ereksjon. Alle tre følger etter deg, dukker opp på de mest uventede steder og tar ikke nei for et svar og blir aggressive når de innser at nei’et er ugjenkallelig. (Et lite knippe av denne sommerens bekjentskaper mao). 1) HVorfor finnes det (dessverre) så mange menn som skal presse seg på – som ikke forstår at alt som trengs i damejakten er å si «Hei», prate litt og så akseptere et ev. høflig nei og gå videre til neste? 2) HVorfor får jeg beskjed om at som singel kvinne må jeg slutte å være hyggelig? Er ikke livet usigelig fattig hvis man skal møte sine medmennesker som sur og avvisende? – OVER TIL DEG 🙂

  4. Ellen sier:

    Jeg lurer på hvorfor «folk flest» ikke er mer interessert i for eksempel kvantefysikk, men istedet lar seg lure av kvakksalvere som lurer pengene av folk med «kvantemedisin» og homeopati. Bør man forresten grue eller glede seg til at CERN gjenskaper Big Bang og jorda kanskje går under eller ikke onsdag den 10. ? Jeg er litt i tvil om jeg skal late som ingenting, eller få sommerfugler i magen.

  5. Kenneth B sier:

    Endelig kan jeg få svar på noe jeg har lurt på lenge.

    Hesten kan jo sove mens den står oppe, men hva om den dør – mens den sover altså?
    Står den fremdeles oppe da? Vil den bli stående f.eks i flere dager eller uker?

    På forhånd takk

  6. Neil Beck sier:

    Forskjell paa promp, fis og fjert?

    Kjaert barn har mange navn, men hvorfor?

  7. Ellernoe sier:

    Kjære allvitende, noen spurte meg så finurlig om når en skal bruke ordet «gjennom» eller «igjennom». Har tenkt dypt igjennom dette nå, og siden dette egentlig ikke er noe gjennomgående tema i min hverdag så er det vanskelig å finne et svar eller en regel på dette. Krysser fingrene for at du leser (i)gjennom denne kommentaren så vi kan få et lite (…men godt) gjennomtenkt svar:)

  8. Ellernoe sier:

    Trond Viggo, jeg lurer på hva det aller, aller vanskeligste spørsmålet å svare på er, og jeg spør deg nå dette spørsmålet. Håper virkelig du kan svare, for jeg lurer så inderlig!

  9. Roar Solheim sier:

    Program 4.9.: Dyr KAN besvime. Min far fortalte om en beagle på Hamar som var så redd for en bestemt dyrlege, at hver gang eieren gikk forbi dyrlegens hus med hunden i bånd, så besvimte hunden (!). Men det er neppe særlig vanlig at dyr besvimer ute i naturen.

  10. Kjersti sier:

    Lurer igrunn litt på..når man knuser noe sier man ofte » den gikk i tusen knas». Er da den hele gjenstanden et «knas»??? Så hvis den bare knuses i 2 eller 3 kan man da si den gikk i to- tre knas…?? Håper å få oppklart denne «knas -teorien».

  11. Ulf A sier:

    Hei Trond Viggo:)
    Vi vet alle at i mange år har det vært en viss skepsis når det gjelder størrelse angående vårt utstyr… Damer sier alltid at det ikke kommer an på størrelsen,»ikke det at jeg sliter med det altså hehe» for å få avklart hunkjønnets påstand burde størrelsen registreres i en database som på lik linje som høyde og vekt, f.eks.. Med dette kan vi da etterhvert avklare om kvinner snakker sant:)

  12. Basse sier:

    Enkelte dyr BESVIMER til stadighet!
    Når to kaniner «har seg», besvimer hannen når det er fullbyrdet, samtidig som han gir fra seg noen ubestemmelige lyder.

  13. Jonas sier:

    Hei Viggo, mitt barndomsidol 🙂
    Jeg har et spørsmål til deg, det er en ny jente i klassen min, og jeg synes det er den vakreste jenta jeg har sett noen sinne. Problemet er, at jeg er utrolig flau når det gjelder jenter… Så jeg tør ikke be henne ut … Hva kan jeg gjøre?

  14. Hei!
    Hvordan vil du forklare «Lissom»for en Burmeser?

  15. Sneipen sier:

    Hei!

    Hva skjer hvis jeg skulle finne på å kjøre en bil med lysets hastighet og så skrudde på fjærnlysene?

  16. Trine sier:

    Hvorfor kalles den trafikken som beveger seg tregest for rushtrafikk???

  17. Maria sier:

    Jeg har to spørsmål, kan jeg få lov, kan jeg få lov? Jeeej!

    – Hvorfor liker du så godt å bli spurt om ting?

    – Hvorfor blir jeg så inni helvete urolig i magen når jeg er stressa? Det passer ALDRI med løs mage på verken første date, andre date, møte foreldrene, fortelle om graviditeten eller når man skal møte eiendomsmegleren. Og det er bare kjærlighetslivet! Jobbintervju, møter, idrettsstevner – jeg tropper opp stappfull av luft og dritt hver gang! HVOOORFOOOHÅÅR?

  18. Jon sier:

    Kjære snille Trond Viggo

    Du mååå bare svare meg på dette spørsmålet.
    Hvorfor får ikke jeg ligge med Samanta når varekatalog.

  19. hei jeg ser en del mye morsome TV programer og jeg lurer på om hvis jeg skal bli komiker hva skal jeg gjøre jeg er veldig flik til å få andre til å le med å si med rar stemme og morsome ord eller å fortelle noen vitser MVH Marius Fevang

  20. Steinar sier:

    Hei Trond.
    Har sett på programmet ditt på nett-tv i kveld og koste meg veldig.
    Bare et par kommentarer til spørsmål i programmene,- min erfaring.
    Det ble stilt spørsmål om dyr kan besvime: Har hatt hamster,-og hvis de blir skremt kan de legge seg ned og tilsynelatende være døde i flere minutter. Om dette er skuespill for å lure fiender,-eller besviming vet en lite om. Men det virker som de besvimer.
    Hadde også kaniner en periode (og denne er morsom) En kastrert hannkanin,-og to hokaniner.
    Hannkaninen skjønte aldri at den var kastrert,og «jokket» videre som aldri før. Det som var merkelig var at når det «gikk » for ham,-rullet han med øynene til en så hviten,-så rullet han over på siden og svimet av. Etter 30 sekunder eller noe sånt spratt han opp igjen.

    Så til spørsmål om å snakke i søvne:
    Hadde en skoleveninne som snakket klart og tydelig i søvne. Det er i og for seg ikke så uvanlig. Men det som er litt «creepy» er at vi kunne stille henne spørsmål mens hun sov,-og hun svarte klart og tydelig på alle spørsmål. Hun husket ingenting når hun våknet.

  21. Kathrine sier:

    Jeg lurer veldig på hvorfor man strammer musklene i ansiktet når man åpner f eks et syltetøyglasslokk som sitter hardt fast.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *