Morrasending etter seks års fravær

Go morn alle sammen. Dette var min første morrasending i NRK-Finnmark etter at jeg slutta for seks år siden. Godt å være tilbake etter mange års fravær og få lov til å starte den nye dagen med mange trivelige lyttere foran radioapparatene.

I sendinga i dag hadde vi et innslag om gammelkara i Kjøllefjord som møtes på biblioteket en gang i uka. Fredagskommentaren handlet om meningsmålinga som viser at FRP er størst i Finnmark. 

Gammelkaran: En gang i uka teffes gammelordførere og kompiser på biblioteket i Kjøllefjord. Da ville nok dagens politikere ha vært flue på veggen og høsta noen gode råd. Og det er heller ikke fritt for at temaer fra gamle dager blir tatt opp.  Men når gammelgutta plutselig får uventa damebesøk, ja da blir det ekstra stas. Seniorreporter Kurt Sandvik har møtt de spreke gammelgutta Toralf og Edmund Walenius, Knut Rasmussen, Henry Eriksen, Edmund Varfjell og damebesøket Else Eidsaa. Hør innslaget her.

Fredagskommentaren:Kan samedebatten påvirke Finnmarkingenes valg? Det mener redaksjonssjef Torill Olsen. Her kan du høre ukas fredagskommentar.Hør innslaget her.

Dagens konkurranse: Hva har Morten Gamst Pedersen skrevet på fotballskoene sine. Svar: Supersame. Gamsten spiller for Blackburn. Henning Andersen fra Lerresfjord er dagens vinner. Vi gratulerer! 🙂 

Takker til dere som hørte på. Ønske alle ei god helg. På gjenhør mandag.

stein-arild.olaussen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *