Ukas første morrasending

Så er vi igang med nok en uke her i NRK-Finnmark. I dagens sending hadde vi følgende saker på menyen.

«One-hit Wonders» : Artister som kun får en hit melodi finnes det utallige av. De går inn i en kategori i musikken som kalles «One-hit Wonders», noe godt norsk utrykk finnes egentlig ikke, men det ville vel bli noe sånt som «en hit vidunder». Dagen lille historie er om en slik gruppe, som slet og jobbet for andre og så plutselig tok noe av som en rakett. Reidar Solli har laget dette innslaget.

Grensetjeneste: Så langt i år har grensekommissæren registrert 10 ulovlige grensepasseringer mot Russland. Som regel dreier det seg om turister eller fiskere som forviller seg over grensa – eller folk som bare løper over for trofeets skyld. Grensetjenesten er likevel ramme alvor – og litt tøff moro, det kan du høre her. Reporter er Trine Hamran.

I morrakonkurransen stilte vi dette spørsmålet. Torvald Stotelberg åpnet  2.august en kunstutstilling i Finnmark. Hvor hvar det. Svaret var Sletnes Fyr. Oppfølgingsspørsmålet var i hvilken kommune fyret ligger. Svaret på det er Gamvik kommune. Det var Sigmund Karslen fra Alta som ble trukket ut som dagens vinner.

 Takker alle som hørte på og ønsker på gjenhør i morra tidlig.

stein-arild.olaussen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *