Anny og Elsa i Finnmarkssendinga

God morgen 🙂 Finnmarkssendinga torsdag har dette på menyen:

Kjærringa mot strømmen: Hun bor og jobber i Stavanger, har leilighet både i Thailand og på Grand Canaria. Men har kjøpt flere hus i Finnmark. Det siste kjøpet var det gamle Herredshuset i Gamvik. Der tilbringer Anny Godtfrey store deler av våren og sommeren. Men hva i alle dager fikk henne dit. Reporter Stein-Arild Olaussen har møtt Anny som kan fortelle at det er et spørsmål hun har fått mange ganger. Hør saken her.

Grønne fingre: Skogsholmjordet i Vadsø får hagepris fra fylkesstyret for Hageselskapet i Finnmark. Det er hageselskapet i Vadsø som står for drifta av hagen, og leder i Vadsø hageselskap Elsa Zahl Jonassen var stolt da de i går kunne markere premieringa på Skogsholmjordet. Hør saken her. Reporter Kjersti Lien.

Konkurransen: I nyhetan denne uka har vi hørt om et større utbrudd av svineinfluensa i Finnmark. Hvor er det? Svar: GSV. Det er et av de største utbruddan på ett sted. Men hvor var det største kjente utbruddet kor over seksti ble smitta?Svar: 4-H leiren i Gloppen. Vinner:  Helge Reiersgård, Alta. Gratulerer! 🙂

Takk for laget disse to dagan, og ha ei strålende fin helg. I morra er det Stein-Arild Olaussen som er å høre i Finnmarkssendinga.

liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *