Vil du berge arbeidsplassen din fra finanskrisen?

Riktig god morgen godtfolk.

Etter en hard fotballdag i går er motivasjonen og humøret kommet tilbake 🙂 Og til alle Liverpool fans som har håpa og trodd, skal Elvis få framføre «You’ll never walk alone». Om det ikke gikk veien i ligaen så er det ingen andre som kan skryte på seg selveste kongen som supportersang stemmen :-))

 Torsdagsmorran i Finnmarkssendinga byr på:

Jeg er ikke Nora:  I mai har Hålogaland Teater reist rundt med stykket «Jeg er ikke Nora». Stykket er skrevet av Elin Tinholt og tar opp forholdet mellom tromsfødte Laura Kieler og Henrik Ibsen. Kollega Martin Kristiansen har vært og følt på teaterstemninga i Vadsø. Hør saken her. Siste sjanse til å se stykket er i Harstad i kveld og i Sjøvegan på fredag.

Vil du berge arbeidsplassen din fra finanskrisen? Fiskeindustriarbeiderne sier tvert nei til lønnskutt for eventuelt å berge arbeidsplasser under finanskrisen. Flere og flere arbeidsplasser diskuterer nå seriøst å kutte i lønna for å hindre oppsigelser. LO er positiv til at arbeidsgivere og arbeidstakere går i dialog sammen – og fristiller alle særforbund, sier LO-sekretær Bjørn Johansen kan du høre her. Reporter Jakob Arvola.

Konkurransen: Fjellbjørkemåler gjør stor skade på skogen. Hvilket navn er den mest kjent under? Svar: Lauvmakk. Den gjør stor skade, men blir til noe som vi vanligvis synes er vakkert. Hva er det? Svar: Sommerfugler. Vi gratulerer Emil Simonsen i  Øksfjordbotn. :-))

Ha en super dag 🙂

liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *