Var det minusgrader i hele Finnmark i går?

God mogen Finnmark! 🙂

Kalenderen viser tirsdag 12 mai. En fin dag for å høre Finnmarkssendinga som byr på: 

Korpsmusikanter: Maimåned betyr ikke alltid vår og varme i Finnmark. Likevel har mange korps tatt med instrumentene sine ut for å øve til 17.mai. I Vadsø er skolekorpset godt i gang med sin 17.mai-spilling, men marsjtreningen har de foreløpig tatt innendørs. Kollega Martin Johan Kristiansen var innom øvelsen som foregikk i en av idrettshallene i byen og resultatet kan du høre her.

Talentgrupper: Denne dagen kan bli en stor dag for unge idrettstalenter i Finnmark. I dag får de nemlig vite om de får være med på egne talentgrupper hvor talenter i fylket skal utvikles. Her samles de som gjør det ekstra godt på fotballbanen og i skisporet – for å bli enda bedre, sammen. Roger Finjord, spillerutvikler i Finnmark fotballkrest var gjest i sendinga. Du kan høre om talentgruppene her.

Konkurransen: Det har vært fint vær i Finnmark. Jeg og mange med meg har sittet ute på altanen og gledet oss over solen som har vært framme. Men i går under Finnmarksseninga leste programlederen opp temperaturene i fylket som minusgrader. Hva heter han? Halldor Asvall er svaret. Var detminusgrader på observasjonslista var neste spørsmål, og svaret på det fikk vi av Halldor Asvall som kom i studio. Du kan høre både svaret og hvorfor han annonserte minusgrader i Finnmark i går, her.

Dagens vinner er Egil Klevberg i Alta. Gratulerer så mye! 🙂 Premien kommer i posten.

Ha en strålende fin dag.

liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *