Endelig helg!!!! :-)

God fredagsmorgen og velkommen til Finnmarkssendinga idag 8.mai! Og visste du at på nettopp denne dag i år 1886 ble Coca-Cola serveres for første gang i Atlanta, USA. Colaen ble oppfunnet av apotekeren John S. Pemberton.

Ny plate fra tyven: For andre gang har Hammerfest bandet Tyven gitt ut ny plate. Gruppa syng på norsk og selv plasserer de seg innenfor sjangeren norsk rock og pop. Vi har tatt turen til Hammerfest og møtt vokalist Arve Paulsen og Håkon Follien. Hør saken her. Reporter Siw Mansika Øyan.

Kommentaren: Noen ganger er det er det viktig å se på Finnmark i et større perspektiv. Det kan man til og med bli stolt av, mener redaksjonssjef Torill Olsen. Her er hennes fredagskommentar.

Konkurransen: Oppgave 1: Vi har tidligere i Finnmarkssendinga hørt om et Hammerfest-band som nylig har gitt ut plate. Hva heter bandet? Svar: Tyven. Oppgave 2: Hvilken plate i rekken fra Tyven er det de har gitt ut nå? (Hvor mange plater har de gitt ut?) Svar: Den andre (to). Dagens innringer Arnt Andersen i Alta klarte begge spørsmålene, vi gratulerer! 🙂

vibeke.lund.pettersen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *