Møte med Bjørg og Reidar

 

Hei og god morgen.

I dag kan du møte to sterke personer i Finnmarkssendinga, nemlig Bjørg og Reidar.

I kveld braker det løs for Nord-Norges største festival innenfor jazz og rytmisk musikk, Varangerfestivalen i Vadsø. Men i kjølevannet av denne musikkfesten skjer det også andre ting. I strålende solskinn kom den anerkjente billedkunstneren Bjørg Torhallsdottir på besøk til Vadsø i går , og med nordover hadde hun også en stor samling bilder som stillers ut på I-Galleri i Vadsø. Kollega Sidsel Vik har møtt billedkunsteren Bjørg Torhallsdottir som har sine bilder hengende i I-Galleri hele denne uka. Hør saken her.

For tre år siden fikk han en alvorlig kreftdiagnose. I sommer fylte han 70-og er erklært frisk. Pressemannen Reidar Nielsen er fortsatt sterkt engasjert i Finnmarks framtid- men er også bekymret for at konfliktene mellom folkegruppene skal øke. Hør saken her. Reidar Nielsen ble intervjuet av Kari Sørbø.

Konkurransen:: En av stortingsrepresentantene våre heter Vera Lysklætt. Hvilket parti kommer hun fra? Hun tilhører venstre, og Finnmark har fem personer på stortinget. Vi gratulerer Jan Erik Jensen, Øksfjord og sender avgårde en premie 🙂

liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *