Dugnadsånden lever i beste velgående :-)

Hei og god morgen på den første dagen i august. I dagens sending så får vi høre at dugnadsånden lever i beste velgående. Det er fantastisk, ellers er det mange arrangement og foreninger som ikke hadde klart seg.

Fægstokkfestivalen: Vi skal innom den eneste festivalen som æ vet om hvor ingen får betalt for å stille, ikke engang bandene som spiller. Fægstokkfestivalen arrangeres for tredje gang, og festivalgeneral Trine Pedersen var med direkte i Finnmarkssendinga. Hør henne her.

Kirkenesdagene: Folkefrokosten i gågata er blitt en populær tradisjon under åpningen av Kirkenesdagene. Da samles folk til gjensyn og gratis frokost, spandert av sentrumsbutikkene. Og det er også blitt tradisjon for mange å legge turen til Kirkenes nettopp til disse dagene og frokosten. Der var også kollega Kurt Sandvik. Hør reportasjen her.

Konkurransen: I går ble et 700 kilometer langt testløp avsluttet. Løpet er knallhardt, og går over vidda. Hvilket løp er det? Det er  Offroad Finnmark. Jørund Greibrokk og Alf Kristian Losvar ble vinnere, men Greibrokk har også en annen rolle i dette løpet. Hvilken var oppfølgingsspørsmålet? Han er også er initsiativtaker til dette løpet. Dagens vinner kom ikke på lufta pga. tekniske problemer men klarte spm 2, og premie blir sendt til Arne Sønvisen i Alta.

Ka er ferie? Ka er sommer, og er det nødvendigvis det samme? Kor viktig er været? Send oss ei tekstmelding med dine synspunkter. Kodeord Fin til 1987, eller ring 78 95 08 88.

Hva folk på gata synes kan du høre her. ( ilag med musikk)

liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *