Tegneserie, ut i vår hage og paret som gikk mot flyttestrømmen

God morgen. Sovet godt?

Tegneseriemiljøet blomstrer på internett: For to år sia starta Olaf Moriarty Solstrand i Tromsø nettstedet nettserier.no.  Her kan tegneserieskapere legge ut sine serier og gi respons på andre folks arbeid. I dag ligger 500 ulike tegneserier ute på nettsida og flere har blitt oppdaga av større forlag gjennom nettserier.no Og grunnleggeren av nettsida forteller til reporter Inger Johanne Sæterbakk at han er overvelda, kan du høre her.

Mot flyttestrømmen:Vi hører stadig at folk flytter bort fra utkantkommunene og inn til sentrum, men Lill Astrid og Stein-Kåre Røvik ønsket ikke å være en del av denne statistikken. Etter endt utdanning tok Lill Astrid med seg ektemannen og flyttet til Kjøllefjord . Kollega Sidsel Vik møtte det unge paret en våt og snøfylt vårdag seint i april. Møt dem her.

Hagestell: Våren står for døra, selv om det ikke alltid ser slik ut. Noen grønne tuster titter nå opp mellom snøflekkene her og der, og de skal kanskje etterhvert bli en del av hagen din. Men hvordan får du en fin hage? For å finne ut av det har vi invitert litt eksperthjelp i studio i dag. hit Leder for hagelaget i Vadsø, Elsa Jonassen  er gjest i studio. Hennes tips hører du her.

Konkurransen:Midt i morgenrushet på mandag gikk alarmen på Langnes lufthavn i Tromsø. Alle reisende ble da evakuert og måtte forlate flyplassbygget som var stengt i 25 minutter. Hva var det som utløste full alarm? Ei beltespenne formet som en granat er svaret. Audhild Wikerøy, Kunes er dagens vinner. Vi gratulerer. 🙂

I studio er Liss som nåes på mail: liss.jacobsen@nrk.no 

Si din mening: Trygg Trafikk ønsker å gi unge lappen tidligere i et forsøk på å få ned antall ungdomsulykker. Forskere mener unge under 25 år ikke er modne nok til å kjøre bil. De siste dagene har vært preget av diskusjon angående unge sjåfører og mulige tiltak for å få ned den tragiske ulykkesstatistikken. Hva mener du?

MENINGER:

*oppkjøring når en er 18 år, begrenset bil og motorstørrelse mellom 18 og 20 år, vanlig førerkort 20 til 23 år , tyngre når en er over 23 år. er ei mening som kom på sms.

*Forskeran har helt rett. Bare ta en tur på veian og i skuterløypen så ser man realiteten. Noen såkalte voksne skulle nok aldri fått førerkort. Det kan virke som om Trygg Trafikk ønsker å få ned folketallet i Norge med sitt forslag. Hilsen ei bestemor som e gla i sine små barnebarn

Innringer

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *