Dronning i eget liv!

Hei og god morgen. Dronning i eget liv! – høres ikke det flott ut? Finnmark er pilotfylke for dette prosjektet for unge jenter. Men det kan jo være noe å tenke på for flere. Hvem vil ikke være dronning i eget liv? Eller konge for den saks skyld. 🙂

Dronning i eget liv!: Finnmark er pilotfylke for prosjektet «Dronning i eget liv». Målet er å styrke unge jenters selvbilde og handlingskompetanse i forhold til egen seksualitet, samt trening i å sette klare grenser i forhold til egen kropp. Prosjektet er et samarbeid mellom helsesøsterguppa i Finnmark, Fylkesmannen i Finnmark og Sosial og helsedirektoratet. Helsesøster Kjerstin Møllerbakken er prosjektleder og var med i Finnmarkssendigna. Hør mer om prosjektet her.

Cd- slipp: Langfredag lanserte Ingor Ante Ailu Gaup sin nye CD «Yoikur». På Alfreds kro i hjembygda Kautokeino kom venner, bekjente og mange andre for å høre Gaup, som er en av Samelands gladeste gutter. Kollega Skjalg Jensen traff Gaup, og slik beskriver han selv den nye CD’en sin. Hør saken her.

Konkurransen: Trond Berntsen som er bonde i Tana fikk et underlig oppdrag på påskeaften. Fire utlendinger på påsketur måtte få hjelp av bonden. Hvorfor det? Og neste spørsmål var hvor kommer de fra. Svaret er at de fire spanjolene kjørte bil i skuterløype. Sigmund Persen fra Alta ble trukket ut. NRK- lue kommer i posten. Gratulerer!

liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *