BREAKDANS, FØDSELSANGST OG SENSASJONSØGLE :-)

God morgen, god morgen. 🙂

Overskrifta i dag sier vel sitt 🙂 Det er veldig variert innhold i dagens Finnmarkssending, men ka er vel bedre enn det 🙂

BREAKDANS SOM LIDENSKAP

break-dainns1.jpg

Etter mange års pause har Dan Olaisen og Jon Arvid Kåsereff tatt opp igjen den store lidenskapen de hadde i ungdomstida, nemlig breakdanse. Lokaler får de låne på ungdomsklubben «Bootleg» i Hammerfest , og to ganger i uka møtes breakdans-entusiastene for å trene. Her er alle velkommmen, men å få blåmerker det må man tåle!

Reporter Sidsel Vik har møtt breakerene, og reportasjen kan du høre her.

FLERE FÅR BEHANDLING FOR FØDSELSANGST:  Stadig flere gravide kvinner henvises til spesialister for å få bearbeidet fødselsangst. Ved universitetssykehuset Nord-Norge er tallene mer enn fordoblet i løpet av de siste sju årene. Mens 61 kvinner fikk hjelp av team for Psykisk helse i 2000, var tallene for i fjor 153. Heldigvis finnes det hjelp å få, kan du høre her. Reportasjen var laget av Marit Garfjeld.

Konkurransen i dag ble vunnet av Kjell Olsen på Rolvsøya som får ei NRK-lue i posten. Han kunne det han trengte vite om Finnmarkskommisjonen. Gratulerer! 🙂

SENSASJONSØGLE TRENGER NAVN: Tromsø Museum – Universitetsmuseet utlyser en navnekonkurranse for barn. De trenger kjælenavn til ei 240 millioner år gammel fiskeøgle fra Svalbard, som snart stilles ut på museet. Vinneren kunngjøres under dinosaurhelga vår 5. og 6. april, og museet inviterer vinneren til Tromsø for å delta på arrangementet. Hør mer om navnekonkurransen her.
Se invitasjon og konkurranseregler: <http://uit.no/11/152/174>

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *