Tidenes samiske melodi er kåret :-)

God tirsdagsmorran 🙂

Finnmarkssendinga er tilbake igjen etter en liten påskeferie. Vel overstått påske til deg. Det har snødd mye i Finnmark, og mange fikk seg nok en fysisk avsluttning på påska med snømokking i går. Og meteorologen melder om vanskelige kjøreforhold i forbindelse med sterk vind, snøbyger og snøfokk. Men heldigvis, det vil ikke vare 🙂

«Ándagasii»- Tidenes samiske melodi: Samisk musikk har dominert denne påsken. Både samisk grand prix og kåring av tidenes samiske melodi er avgjort. «Ándagasii» med Ann Mari Andersens mente publikum var «tidenes samiske melodi». Ann Mari Andersen er overrasket og glad over kåringa . En av inititativtakerne bak Gollerumbus, Anne Torill Balto, forteller at Àndagassii var en ganske suveren vinner: HØR SAKEN HER.

Rolig påske i Finnmark: Denne påska har Røde Kors hjulpet 963 personer, og det er nesten 300 mer enn i fjor.
65 er hjulpet gjennom leteaskjoner, 161 er hentet og 6 har fått assistanse ifb med skred. Dette er tallene for hele landet. Hjelpekorsleder i Kjøllefjord Røde Kors Hjelpekorps,  Ørjan Olsen fortell om ei stille påske i Finnmark: HØR SAKEN HER.

Konkurranse vinner:  Det er Arne Danielsen på Sørvær. Han svarte på inngangsspørsmålet og oppfølgingsspørsmålet i på en gang. Ei NRK- lua er på tur til Sørvær.

liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *