Musikalsk samarbeid over grensen

God morgen 🙂

Her er dagens meny, 48 dager inn i det nye året:

Hva skal vi gjøre når skiene pakkes bort etter sesongen? Vi skal sette skiene bort, men det er like viktig og klargjøre skiene også i denne prosessen. Husker vi på det, er det bare å ta skiene fram neste vinter og legge på litt smøring.Kurt Sandvik har laga skiprogram i samarbeid med ski og smøreekspert Svein Suhr og Hammari Sport i Alta. Tips finner du her. 

Musikalsk samarbeid over grensen:Fylkesmusikerne i «Musikk i Finnmark» har lenge hatt et nært og godt samarbeid med russiske musikere, spesielt innenfor klassisk musikk. Nå jobber musikk-sjef Harald Devold med å få til et like godt samarbeid innenfor jazz og rytmisk musikk. Han er nettopp kommet hjem fra Murmansk der han har undervist unge musikere i jazz , en musikk-gener han mener inviterer til samarbeid og brobygging mellom mennesker og land.Neste prosjekt for Harald Devold er å få til et samarbeid mellom unge jazzmusikere fra Finnmark og disse unge musikerne i Murmansk. Reporter  Sidsel Vik har laget en reportasje om dette, og den kan du høre her.

Felles logo for produkter fra Finnmark: Finnmark Reiselivs forslag om felles logo for produkter fra Finnmark er en svært god idee.  Det sier flere reiselivsoperatører NRk har nakket med. Finnmark reiseliv ønsker å markedsføre reiselivs produkter, fisk og kongekrabbe under samme logo. Hans Hatle i reiselivsbedriften Barents Safari tar i mot ideen med åpne armer. Hør saken her. Reporter Geir Samuelsen.

Konkurransen: I nyhetene har vi hørt at en profilert finnmarkspolitiker fra SV ikke tar  gjenvalg ved stortingsvalget i 2009. Og i dag vil vi ha navnet på den politikeren. Einy Pedersen i Fugleberg utenfor Vadsø visste at det er Olav Gunnar Ballo, og får ei lue fra NRK i posten. Gratulerer! 🙂

liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *