Har du lyst å ta badstu? Da er det bare å ringe….

Hei og god morgen 🙂

Håper du har hatt ei fin jul uansett hvor du har vært og hvordan du har feiret. Det er romjulstorsdag og Finnmarksseninga er på plass i P1.

RULLENDE BADSTU: Får du plutselig lyst til å ta badstu, men har ingen selv. Da er det bare å ringe Hans Hatle, så kommer badstua til deg.  Kurt Sandvik har sjekket dette ut. Hør historien her.

DEN STORE BYTTEDAGEN: Det er i dag. Var genseren for trang, eller fikk du 4 eksemplarer av den samme boka til jul? Da vil du sikkert bytte gaven. Hvordan går du frem? Gode råd får du av Gyrid Gjæver rådgiver hos forbrukerrådet. Hvilke rettigheter du har kan du høre her. 

SMS-OPPGAVEN: De eldste av våre juleskikker stammer fra de hedenske festene – skikker som i hovedsakelig dreier seg om mat og drikke. I dagens oppgave skal vi frem til en gammel drikk, som var påbudt å lage før jul i følge Gulatingsloven. I dag er det ikke lenger en påbudt juleforberedelse, men mange drikker den hver jul likevel. Hvilken drikk skal vi frem til? Svar: Juleøl. Vinner: Vanja Vatndal i Honningsvåg. Vi gratulerer. 😀

SEND EN ROMJULSHILSEN: Bruk mobilen, skriv kodeord Hallo og send til 1987. Ønsk deg gjerne en melodi. Så kommer julehilsningene gjennom hele sendinga. Det samme har du muligheten til i morgen.

I studio: liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *