Spetakkel og verdensrekord i Finnmarkssendinga

I Finnmarkssendinga i dag handler det om spetakkel i Kirkenes, verdensrekord i nattdykk og revy. Litt av hvert med andre ord.

BARENT SPEKTAKLE

Barents Spektakel i Kirkenes arrangeres til neste år for femte gang. Og arrangementet blir mer og mer omfattende og internasjonalt. Ikke bare kommer det deltakere fra Pomorregionen, men også fra flere europeiske land og helt fra Afrika. Storstilt underholdning i sentrum som skal stases opp til å se ut som Times Square, musikk, utstillinger, videokunst, film.Det er gjort plass til både næringslivkonferanser og politikk. Og samarbeidet med Nikel og Russland er også blitt mer omfattende Neste års arrangement inneholder det aller meste. Arrangementet neste år er også i samarbeid med Barentsdagene og Utenriksdepartementet. Det var en stolt kunstnerisk leder Luba Kuzovnikova som sammen med representanter for involverte foreninger preseneterte programmet i går.
Hør saken her.

VERDENSREKORD I NATTDYKK I NORDKAPP 

Flere dykkerklubber fra Finnmark er med i Verdensrekordforsøk i kveld. Nøyaktig klokka 20.07 vil Finnmarksdykkere sammen med andre dykkere i hele norden hoppe i havet – samtidig. Nordkapp dykkerklubb er ikke av de største, men er med i verdensrekordforsøket likevel.
Hør Catrine Moen som forteller at hun er er en av dem som hopper i havet i kveld, her.

LYTTERØNSKE 

Dagens lytterønske kom på sms og der stod det: Ønsker å høre sketsjen om ho kjerringa som hele tiden spør mannen om han har kjøpt dasspapir. Da får jeg meg en god latter. Hilsen Inger Krum i Havøysund.

Vi skal til Fylkesmesterskapet i revy i 1994- det som i dag er fylkesrevyfestivalen. Sketsjen heter Brevet, og det er Hanne og Jo Are Riise som er på scenen.
Hør BREVET her.

JULESMS

Her er dagens oppgave:

Det er atten dager igjen til julaften og på tide å begynne å bake for og nå å ha alle sortene klare til jul. Og fra gammelt av er må man ha flere forskjellig sorter. Hvor mange er det?

Riktig svar er 7 sorter. Og av alle som sendte inn SMS med riktig svar var det Øyvind Larsen fra Vadsø som vant. Gratulerer, julegodter er på vei i posten!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *