Det snør, det snør, tiddelibom

God morge og velkommen november  🙂

Æ sa farvel til oktober her i går, så da må vel november ønsker velkommen på samme sted. 🙂 Like før klokken seks i dag så kom snøen til Vadsø. Den lavet så florlett ned og gav en forsmak på julestemning i all sin prakt. For oss som like snø og jul, vel og merke.  🙂 Men det er ikke bare æ som er glad for den sneen, dekkan mine jubla høyt. Det har vært noen vonde dager for de siden 15. oktober, og de måtte stå opp av sommerdvalen. Asfalt og pigger er ingen god kombinasjon. La det bli snø slik at dekkene mine ikke lider mer enn nødvendig. 😀  Æ lover å ikke klage når snøskufla må i sving!

Hallo Finnmark: SMS’n er i skjønnaste orden, så det er bare å sende hilsen. Kodeord Hallo til 1987. Det koster 3,- kroner. Mail adressa er:  hallo.finnmark@nrk.no , mens hilsetelefonen har nr: 78 95 09 87

Flerkulturell konsert i Lakselv: Nylig stod 256 skoleelever i Porsanger på senen i kulthuset i Lakselv.Skolene hadde prosjektuke , og den ble av sluttet med forestillingen » Vi i Porsanger». Målet med forestillingen var å bygge broer mellom de tre språkene og kulturene , norsk, samisk og kvensk, som lever side om side i Porsanger. Kollega Sidsel Vik var der.Mer om den flerkulturelle konserten hører du her.

Verneverdige bygg Finnmark: Finnmarkinger har nærmest tradisjon på å rive verneverdige bygninger. Det mener rådgiver for kulturvern hos Fylkeskommunen Hauke Haupts som var gjest i studio i dag. Haupts er lite fornøyd med at folk tar seg til rette. Hva han sa kan du høre her.

Konkurransen: Helge Thomassen er dagens vinner. To flakslodd kommer til Kvalsund. Gratulerer.

I studio er Liss.
liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *