En dag med glimmrende høstvær.

Ja faktisk flott vær allerede da jeg gikk på jobb i 5 tida i dag. Til dagens sending hadde Sidsel Vik  laga et innslag med Jakob Arvola om Vadsøs revy kammeratene som også i år skal delta på fylkesrevyfestivalen i Lakselv. Morsomt innslag, hadde aldri tidligere hørt den sangen Arvola fremførte. 

Svår Fråga

 Dagens konkurranse hadde kun en inringer, men han var til gjengjeld veldig informert om BÅDE  Tilapia og Pangasius. To fiskearter fra ASIA som kan bli sterke konkurenter til både Torsk og Sei. Men som sagt kun en innringer og det skulle vel tyde på at dagens lonkuranse var i vanskeligste laget.

 Dagens Grattiser

Vil gratulere den kjempesnille mora og kona våres, ho Eli i Vestre Jakobselv, med 40-årsdagen i dag 2. oktober. Håper ho får høre Pretty Girl, med Eric Clapton. Det hadde betydd mye for ho. Klemma fra Lise Lotte, Marius, Cindy, Karo og gubben.Vi vil sende en hilsen til Eli Wickstrøm Meland i Vestre Jakobselv som fyller 40 år den 2. oktober.

Mange hilsen og gratulasjoner fra 40 års jentan.

Vi ønsker at Eli skal få høre «Words» med F.R. David.

Ønsker å sende en kjæmpestor hilsen til vår snille stooorebror som blir 14 år idag,han heter steve kollstrøm og bor i Båtsfjord..Gleder oss til å feire dagen sammens med deg.

Mange klæmma du får fra dine søsken Ruben og Trym.

Ps .Vil også hilse til søskenbarnet våres Maria kollstrøm som blir 13 år i morra.Hipp hipp hurra.

Hei Bestefar Ingvald i seida. hipp hurra for dæ i dag og som fyller 71 år. Sender dæ en haug med klemma. Vi kommer ned i ettermiddag å spise kaka for det har nok bestemor bakt…ha en fin dag. Kosa fra Thomas. Mamma min som e i oslo sender dæ masse gratulasjoner i dag og gjøm litt kake til ho å…

Hei haldor antonsen i hasvik gratulere med dagen i dag. Hilsen kommer fra venner i hasvik.

Gratuler buss sjåføren våres med overstått 50 års dag. Birgith.

Hipp, hipp hurra for Embla som i Hammerfest bor. Hun fyller 4 år idag 2.oktober. Kos deg på dagen din. Gratulasjonshilsen kommer fra gudmor Violet og Bjørn, Helle og Adrian.

Hei einar i hasvik. Gratulere med 71års dagen du har i dag.

Ønske å høre.. En slant til trikken hjem med finn kalvik. Hilsen jan egil og solbjørg.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *