Etter en svært varm helg.

Etter en svært varm helg her i Finnmark( nesten 15 grader enkelte steder ) var morgensendinga igjen på lufta. Kurt Sandvik hadde vært i Sør-Varanger og møtt forfatteren av en ny roman om legefru Ellisif Wessel og vi hadde samferdselssjefen i Finnmark Per- Bjørn Holm Varsi på besøk i studio for å snakke om Trafikk sikkerhetsprisen for 2007, der det ennå er mulig å komme med  aktuelle kandidater. 

Gratulasjoner

Astrid Greiner Johansen,Jarfjord grat.med 11 års dagen idag 1.okt klem og hilsen fra bestemor Jorunn hils bestefar.

vil sende en klem og gratulere sigfred  evensen i vardø med dagen   hilsen fra alle dine arbeidskoleger i vadsøgt   håper på kake på jobb.

I Nordvågen bor d to sprudlanes damer som æ vil gratulere m dagen. Elin Adolfsen fyllte 32  i går, å Rigmor Hansen fyller 45 i dag. Stor klem t dokker begge fra Tove. Å t Rigmor vil æ ønske go bedring, som må  feire dagen  på hammerfest sykehus. Vi får ta d igjen seinare.

vi vil gratuler ho tante tina bønå i kirkenes med 23års dag ho hadde i d 30i9. Masse klema fra stein arnulf og tirill mathilde og resten av hos på  støbakk .

Sene stor klem til onkel ray som blir 29år i dag hilsen dine to ramper margot og ruth.

Sender en hilsen t m mor i bille fj. Som alltid er hjelp som mot meg. Selv om hun har mange plager på sine gamle dager. Takk mamma for at du alltid er der.  Gro.   Musikk : sputnik.

 Det var det, ha en  flott dag alle sammen.

Geir Samuelsen.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *