Dagen i dag

Sidsel Vik hadde møtt en 6 . klasse  fra Vadsø som hadde skrevet  en egen åpningssang til krabbefestivalen  som går av stabelen her i Vadsø om noen få  dager.  Og vi hadde Arbeidstilsynet i Nord- Norge på direktetelefon  opp mot Sporten.  Arbeidstilsynet arrangerer i dag en dagskonferanse om mobbing på arbeidsplassen, den er lagt til Alta.

Innringer `n

I dag var vi ute etter hva en » Palsmyr » var fornoe.  Ingrid Iversen i Barsnes i Nesseby kunne fortelle lytterne at det var myrer med iskjerner. Og hun  kunne og fortelle at problemene med disse var at de nå smelter og dermed forsvinner dyrearter knyttet til disse biotopene. Vi gratulerer Ingrid.  

 Dagens gratulasjoner

Amalie, Asfrid og Oddbjørn i Lakselv sender en forsinket bursdagshilsen til onkel Sivert i Skoganvarre som hadde bursdag igår.

Asfrid

Vil sende en bursdagsklem til lillebror Nils Jonny i Vadsø som er 43 år i dag.

Ha en riktig fin dag. Ønsker han får høre en fin swing melodi.

Hilsen Else og Frank. Vil så gjerne sende en bursdagshilsen til ho tante Sandra Mari Evensen i Brenna som fyller 45 år idag 3. oktober. Gratulerer så mye med dagen! Håpe du får en fin dag, og at vi sees om ikke så altfor lenge. Stor bursdagsklæm fra ho Gitte med familie. Håpe dokker kan spille: «Levva livet» med Åge Aleksandersen.

Hei!

Gratulerer – Otto Daniloff ved Tana bru med 62 års dagen onsdag 3. oktober. Tusen , tusen takk for at du alltid stiller opp. Er det noen vi kan kalle riktig venn, så må det være deg. Håper du får høre «riktige venner » med Sputnik – teksten er som skrevet til deg.

Hilsen Maisa

Vil sende en hilsen til Otto Danielloff Tanabru som fyller 62. år i dag

Håper du får en fin dag på jakt.

Hilsen Fred- Arne Georg- Sergei- Alf Thomas Og Lille.

Vil gratulere Per Gunnar med 24. års dagen i dag

Håper du får en fin dag.

Hilsen Fred. Arne Georg Sergei, Alf Thomas Alfred. Mathias, Lotte og Hege.

æ vil sende en hilsen til han gudfar knut som blir 80 år 3 okt. Klem fra tove laila. Katrine og john hilse åsså.

vil gratulere tina lumme og typen med forlovelsesdagen 19.septemper .kjærlighet varer lengst.hilsen pappa . Musik :dde rai rai.

vil gratulere jentene på Sørvær, ho Rigmor Einan med 50 års dagen i dag, vil også gratulere ho Elisabeth som å har bursdag i dag,vil samtidig gratulere ho Johanne som fylte 11 år i går den 2 okt. Klem å kos fra gammeltante i Breivikbotn.

vil gratulere jentene på Sørvær, ho Rigmor Einan med 50 års dagen i dag, vil også gratulere ho Elisabeth som å har bursdag i dag,vil samtidig gratulere ho Johanne som fylte 11 år i går den 2 okt. Klem å kos fra gammeltante i Breivikbotn.

per- gunnar i austertana fyller 24år idag 3okt gratulasjoner fra tom mamma og pappa vi kommer og feirer i helga ønskeplate i be there for you bon jovi.

Vi ønsker og gratulere uår svigersønn Tor Kålheim i Båtsfjord med 60 årsdagen idag hilsen Sonja og Kollfinn.

Gratulere med dagen Bjørnhild. Hilsen fra Ruth. Plate ønske . Stranden ,av Theodoqakis.

.;vær så snill. Takk.

Vi vil gratulere ho silje krogh som går på h-fest vg skole me 17 årsdagen og til han morten krogh i havøysund som blir 21 år idag, ha en fin dag, d blir kaka t helga når vi kommer hjæm. Masse klemma fra mamma og tommy.

Vi gratulerer Martin Larsen i Sandlia med 62 årsdagen i dag 3 okt. Vi kommer hilsen søskene dine i Vadsø

Vi vil sende en bursdagshilsen til ho Reidun Johnsen ho e 55 år idag.masse klæmma fra Camilla,Mia,Trine og Svein-Morten.plateønske Maja med Publiners.

vi vil gratuleqe ho greta i måsesvingen i alta me dagen 3 oktober. Hilsen asbjørn å isak.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *