NB! blogg.nrk.no er nedlagt. Dette er en arkivert kopi Disse forbereder Fagdag 2011 | Fagdagen 2013

Disse forbereder Fagdag 2011

Her er noen av de som står bak Fagdagen 2011

Om NRKs Fagdag

Mange engasjerte kolleger står på for å gjøre NRKs Fagdag til et flott arrangement. Her er navnene på noen av dem:

Prosjektledelse: Wilhelm Haagensli (hovedprosjektleder), Camilla Kampevold (prosjektkoordinator) og Karin Wetlesen (koordinator Fagdags prisene).

Praktisk komité består blant annet av Tore Brockstedt, Hege Bjercke, Morten Jutkvam og Hilde Klæth (leder). Flere kommer til etter hvert.

Festkomitéen består av Gøran Midthun, Ellen Marie Steen, Hege Westad, Vivi Børli, Lisa Thue, Sigrid Tjensvoll, Geir Pettersen, Kari Anonsen, Wibeke Norvik og Kristin Diesen (leder).

Programkomitéen består av Hanne Wennemo, Anne Cecilie Remen, Morten Møller Warmedal, Kjell Pihlstrøm, Signe Karin Hotvedt, Gunnar Garfors, Per Jordal, Wilhelm Haagensli og Rolf Brandrud (leder).

Fagdag og sommerfest med prisutdeling

NRKs Fagdag er et årlig arrangement på Marienlyst som kombinerer en dagskonferanse til inspirasjon og fornyelse med en Sommerfest med musikk, prisutdelinger, fingermat og underholdning.  Fagdagen arrangeres i år på onsdag 8.juni.

Fire priser deles ut på Fagdagen – NRKs nyskaperpris, NRKs redaksjonelle utviklingspris, NRKs journalistpris og prisen til Årets team i NRK.  Som i fjor arrangerer Fagdagsprosjektet også en egen idépitchekonkurranse hvor vinneren får ressurser til å videreutvikle sin idé.

Åpen for flere – i aulaen på Marienlyst skole, i NRKs egne lokaler og på nett

Fagdagen har som ambisjon å tilby noe av interesse for alle – uansett hva man arbeider med i NRK.  I år har vi fått låne Auditoriet på Marienlyst skole for å ha nok plass under de mest populære foredragene.  

Vi legger også opp til å streame de største programsesjonene direkte på internett, så det blir mulig å følge med også for dem som ikke har mulighet til å være fysisk tilstede.

Spleiselag og dugnadsløft

Fagdagen er som tidligere et spleiselag og et felles dugnadsprosjekt for avdelingene med tilholdssted på Marienlyst.  Ansvaret har gått på rundgang – Program Oslo startet opp i 2006, NRK Ressurser fulgte opp i 2007, Nyhetsdivisjonen fortsatte i 2008 og NRK Kringkaster overtok stafettpinnen i 2009.  Fra 2010 er prosjektet blitt lagt inn under Strategi- og prosjektavdelingen i NRK Kringkaster, men det skal og vil fortsatt være et felles dugnadsprosjekt som involverer folk fra ulike deler av NRK på Marienlyst.

Gled deg!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.