NB! blogg.nrk.no er nedlagt. Dette er en arkivert kopi NRK-sjefens time – også med utdeling av NRKs Journalistpris | Fagdagen 2013

NRK-sjefens time – også med utdeling av NRKs Journalistpris

300h-Hans-Tore-Bjerkaas-web

Vi vet ikke om Kringkastingssjefens time skal gjøres til en årlig tradisjon på linje med Kongens tale på nyttårsaften. Men i år som ifjor slipper vi Hans-Tore Bjerkaas til i fri dressur for å gi oss overblikket over rikets tilstand. Hva har vært det viktigste i NRK i 2009-2010 – både på den positive og negative siden? Hvilke utfordringer truer framover, hvilke grep skal settes inn for å takle dem – og hvordan vil han mobilisere hele organisasjonen til å være med på det?

For dem som måtte ønske å titte NRK-sjefen litt i kortene, så kan man jo se og lytte til hva han sa på Fagdagen ifjor om dette.

UTDELING AV NRKs JOURNALISTPRIS
Denne programposten avsluttes med at Hans-Tore Bjerkaas deler ut NRKs Journalistpris for 2009-10.  Det er en pris som skal stimulere til kvalitet i NRKs journalistikk.  Den tildeles en enkeltmedarbeider eller gruppe medarbeidere med NRK som hovedvirke som har gjort en særlig prisverdig innsats på journalistikkens områder.  Den gjelder journalistikk på alle plattformer – TV, radio og nett.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.