Verdens beste fotballspiller??

Jeg teller dagene. Til fotball VM. Fire års ventetid er over ? verdens beste fotballspillere kommer rett hjem til meg via tv-skjermen. Likevel blir det uten norske kommentatorer for min del. Dit jeg skal roper de ?GOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL?.

Det er noe spesielt med det å oppholde seg i Spania under fotball-vm. Jeg har gjort det før. Der går folk virkelig ut av sitt gode skinn. Spanske flagg og spanske drakter overalt. Et land som står stille de dagene det er kamp. Akkurat slik det skal være. For egen del håper jeg derfor at Spania går langt. Det blir litt morsommere da. Likevel ? favoritt er Brasil.

I dag skriver Dagbladet at Diego Maradona (45) kanskje kommer til Norge i september for å spille showfotball sammen med stjerner som Claudio Caniggia og Sergio Goycoechea. Det er vel en tjue år siden Argentina var i Norge som oppkjøring før VM. Diego Maradona var ikke spesielt god ? ikke argentinerne heller. Kjetil Osvold og Norge senket dem. Brutalt med 1-0.

Maradona.jpg

Maradona verdens beste fotballspiller? Si det høyt og debatten starter. Er Maradona verdens beste fotballspiller gjennom tidene? Guds hånd og avanserte coctailer. De siste åra har Maradona vært mest kjent for sin overvekt og med flere medisinske diagnoser enn platetitler fra Elton John. Han var en god fotballspiller, men verdens beste? Hver generasjon har sin ?verdens beste?. Ikke Pele, ikke Maradona, for meg er det Johan Cruyff. Likevel, på hjemmebane taper jeg alltid diskusjonen mot den yngre garde. De ser bare på meg og sier:

-Men se da, se på TV-bildene fra den tida. Det går jo i slow-motion. Kom med Pele, Maradona, Cruyff ? ingen ? absolutt ingen slår Ronaldhinio.

Vi får se. VM er rett rundt hjørnet. Jeg tror kanskje den yngre generasjonen har rett.
Ingen slår Ronaldhinio.

Ronaldhinio.jpg

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Verdens beste fotballspiller??

  1. Yasinho sier:

    RALDINHO RULER!
    Det gjør jeg også!

  2. jeg synes torres er verdens beste spiller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *