Stengt vei

mulig forside bygningsarbeid p ringnes.jpg

Thorvald Meyersgate er stengt ved Ringnesbygningen, der den møter Sannergata. Dette er på grunn av bygningsarbeid, men det kan se ut som det vil ta litt tid å bli ferdig på området ettersom gravemaskinsjåføren tydeligvis prøver å grabbe mannskapet 😉

fortauet stengt.jpg

At veien er stengt ser egentlig ikke ut til å føre til store problemer ettersom man kan gå her.

ny gangvei.jpg

Det ser jo ut som det er en del å ta tak i her. Jeg lurer på hvor mye disse arbeiderne tenker på været når de skal dra på jobb. Forestiller meg at det må være en enorm forskjell på hvordan arbeidsdagene blir.

gravemaskin ring.jpg

Tekst av Elizabeth Higson
Foto av Ingjerd Skrede

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Stengt vei

  1. elizabeth sier:

    Hehe, ja det er sant. Det har jeg også lagt merke til. Jeg tror slike plakater er ulovlige, men det er vel ikke så fyktelig mange som jobber med å få «tatt» de som bryter denne loven.
    Det burde kanskje være en del av bloggen. Ting i byen som burde ha vært i forandring 😉

  2. PelleParafin sier:

    En digresjon litt på siden her. Like ved ringnes i sannergata ligger en sånn «afrikansk-cd-hylle-nips-og-naps»-butikk som har opphørssalg hele tiden. I alle fall de siste tre årene har det vært store rabatter i følge plakatene. Hva står det på plakatene hvis den må legges ned på ordentlig? «Opphørssalg.. Serriøst»?

  3. busst sier:

    Det var en annonse i avisen i dag der det stod om oppRørs-salg. Kanskje noen burde tipse nips-og-naps-butikken om den varianten?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *