Sjarmerende flyrotter?

forside duer.jpg

Arne tok disse bildene på Professor Aschehougs plass, og jeg må si at duer kan være ganske komiske. Sjekk fjompen som sitter motsatt vei enn de andre duene. Kan de ha en beef?

duer undervinkla total.jpg

Det er en ganske stor gjeng som henger ut på trikkelinjene. Jeg pleier ikke å krysse Professor Aschehougs plass så ofte, men det må jo være et utsatt «nedbørs» område.

tjukke duer p kryss og tvers.jpg

Duene ser så tjukke og komiske ut når de sitter på denne måten. Det ser ut som de trekker hodet ned i kroppen. Jeg lurer på hvorfor de liker så godt å sitte akkurat her. Er det fordi det er varme i trikkekablene, eller er det fordi de er late og slipper å fly for å gjøre fra seg?

duer p linje.jpg

For de som ikke vet hvor Professor Aschehougs plass er så er det et oversiktsbilde her

professor aschehougs plass.jpg

Bilder av Arne Raanaas
Tekst av Elizabeth Higson

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til Sjarmerende flyrotter?

  1. trine sier:

    joda, duer kan være litt komiske, men mest av alt er de ekle. lusete og loppete og skiter overalt. gamle damer som mater duer er like irriterende.

  2. elizabeth sier:

    De bryr seg sikkert ikke. Gamle damer ser dårlig og lukter dårlig så det blir antakelig kun en plage for alle andre som må stå i nærheten av dem, eller ta på dem 😉

  3. PelleParafin sier:

    Ja, det lukter rart hjemme hos gamle folk. Og det er samme lukta hos alle. Skulle stengt noen inne i en plastboble og tappet lufta slik at vi kunne analysert den.

  4. PelleParafin sier:

    Hvis vi er heldige så skiter de på de gamle damene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *