Gjett hva vi har fått!

650bagel.jpgDer kafèen Bagels & Juice pleide å være har vi nå fått en ny eiendomsmegler. Akkurat det vi trengte hva..?

trapp.jpgBare den orange stripen øverst er rester igjen av utseendet til Bagels & Juice.

Er det noe vi har mye av på Grünerløkka så er det kiosker og eiendomsmeglere. Det er ikke det vi trenger nå.

foran.jpg

Er det leit av Bagels & Juice ble borte? Hva kommer du til å savne?
Eller blir det bare deilig å bli kvitt den stygge logoen de pleide å ha?

Og hva ønsker vi oss på Grünerløkka nå?
Legg inn kommentar i kommentarfeltet under.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

8 kommentarer til Gjett hva vi har fått!

  1. elizabeth sier:

    Hvorfor i all verden har Bagels & Juice gitt seg? Skulle ikke tro at nedleggelsen har noe med økonomien å gjøre i alle fall, for hver gang jeg vurderte å kjøpe meg en digg juice var det så vanvittig stor pågang at jeg ombestemte meg…

  2. trine sier:

    jeg kommer ikke til å savne bagel&juice for jeg har fått mugg på maten der to ganger. en gang på brownies og en gang på eplekake, tror jeg det var.

    ikke at jeg bare spiser kaker altså, tro ikke det.

    veldig bortkastet med eiendomsmegler på et så fint hjørne, men verre er det at håndverkerne der jobbet innenfor gråpapirvinduene på juleaften da jeg tok trikken utenfor i 15-tiden.

  3. Eirik sier:

    Vi ønsker oss et skikkelig krakk i boligmarkedet, slik at eiendomsmeglerne forsvinner og etterlater seg så mange tomme næringslokaler at ikke engang Sju-Elleve og Deli de Luca klarer å fylle dem alle sammen. For egen del ønsker jeg meg Tronsmo. Hvem blir med meg og bærer banneret første mai: «Tronsmo på Løkka – NÅ!»

  4. fr.martinsen sier:

    Ja! Jeg blir med. Jeg er med. Jeg har vært med på det lenge, jeg har e-postet dem, men Tronsmo vil ikke.

    I dag skrev jeg den posten jeg lenge har tenkt på om Tronsmo til Grunerløkka.

  5. Ola sier:

    En filial av Tronsmo hadde vært genialt, men det beste hadde vært om Breiflabben åpnet igjen. Morsomste fiskebutikken.

  6. Eirik sier:

    fr.martinsen: Dumme, dumme Tronsmo. Jeg mener: ikke bare har de lagt bokhandelen sin i en av de mest boligfattige bydelene i Oslo, og dermed utelukket hele nabolagsmarkedet, men i tillegg ignorerer de det som tross alt holder på å skje i vår del av byen. Stor innflytting av unge folk med og uten barn, utbygging av Ringnestomta, blomstrende kulturliv og restaurantliv – kan man egentlig finne bedre forhold for en alternativ bokhandel?

    Ola: Det er Ole Brumm-prinsippet som gjelder her. For oss som både er bibliofile og ichtyofile er det ingen motsetning mellom Tronsmo og Breiflabben. Ja takk, begge deler, sier jeg. Og legg dem gjerne ved siden av hverandre, så får man en liten synergieffekt. (Kjøp fiskekokeboka hos Tronsmo, gakk så rett inn til naboen og kjøp nødvendige ingredienser… 😉

  7. elizabeth sier:

    Fiskebutikk er et genialt forslag. Jeg er for alt som kan bidra til å holde litt grünerløkka litt på avstand fra majorstua og bogstadveien.

  8. Ola sier:

    Kombinasjonen fisk og bøker er interessant. Hvis noen kunne slått sammen Bokfinken og Breiflabben, (Bokflabben?), det hadde vært noe. Takk for påminnelsen, Eirik. Jeg har ikke fått skaffet meg den nye til Øyvind Hånes. Elsker kokebøker. Og fisk.
    Ellers er det hyggelig med en ren fiskebutikk. Før reiste de fine fruene fra vestkanten til Grünerløkka, for her var de fineste «fedevareforretningerne» og slaktere. Mormor på 94 år husker Petrine Nilsen som en av disse. Jeg har flyttet fra byen, men husker særlig Grünerløkken Kolonial med stor glede. Kristiansen stekte vafler og smurte rundstykker med gulost og salami.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *