En sånn dag

I går hadde jeg en sånn dag: Akkurat da vi skulle gå ut til bilen klokken 0745, fikk jeg kink i ryggen. Gikk ut som om jeg hadde bekkenløsning, rygget bilen ut, måtte svinge litt krappere pga en parkert bil – og reiv av hele støtfangeren.
Måtte få barna ut av bilen og sende dem til skolen til fots. For en start – og jeg som var så fornøyd fordi vi var ute i god tid, til både barnas 0’te time på skolen, og til jobben!

Jeg ringte Geir. Verkstedet hans heter Karosserimaker’n. Han ba meg komme om en halv time. Mens jeg sto ved bilen med gaffa-tape og skulle feste skjermen midlertidig, kommer naboen ut. Han syntes det var en mye bedre idè at han festet skjermen min med sin bagasjestropp. Det syntes jeg også 🙂

Så kjørte jeg til Ensjø eller Økern eller hvor det nå er Geir holder til. Han festet skjermen bedre enn da den ble produsert i 1998 – og lappet beholder’n til spylevæsken som hadde fått seg en smell samtidig og var lekk. Med 15 cm nysnø i sikte er det kjekt å ha spylevæske…
Så jeg kom meg på jobb – bare 3 timer forsinket. Og jeg hadde jo veldig flaks: Det var sol, jeg skulle ikke ha sending, Geir kunne reparere med èn gang – og jeg fikk kaffe der. Og tenk at jeg kjenner en eneste person som driver med bil – og han har karosseriverksted!?
Tenk hvis dette hadde skjedd i dag – i dette snøkavet! Eller i morgen, når det er lørdag , og jeg har sending!?
Skikkelig flaks, kaller jeg det.

Så dro jeg hjem og så til karatetrening. Tror faktisk treningen løste litt opp i kroppen – oppsiktsvekkende! I natt sov jeg så tungt at jeg hadde puteskrukker i ansiktet da jeg sto opp.
Men jeg gikk til jobb…

Dette innlegget ble publisert i Karin og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *