Tyler Ramsey og Ben Bridwell er klare for P3Sessions

Tyler Ramsey og Ben Bridwell er klare for P3Sessions

- Gleder oss til å tulle litt

Band of Horses ville gi publikum en annerledes opplevelse under torsdagens P3Sessions. Men de ville helst ikke ha spørsmål om penislengde.

Skrevet av:
Publisert 15:41 2 september, 2010

Da Lydverket snakket med Band of Horses før de spilte for noen titalls folk under P3Sessions, så virket de veldig klare for å underholde den lille gjengen som hadde fått eksklusive konsertbilletter.

- Det blir kult! Vi får sjansen til å tulle litt og spille andre versjoner av låtene våre, sier frontfigur Ben Bridwell.

Gutta var også klare for litt intimitet, og gitarist Tyler Ramsey syns det er spesielt hyggelig å kunne se alle i publikum.

- Vanligvis kan man bare forholde seg til de to første radene, men her skal vi sikkert snakke med hele gjengen. Få navn og livshistorie.

Bridwell gledet seg også til å kunne gi publikum en annerledes opplevelse.

- Selv om vi spiller dritdårlig, så vil de i hvert fall gå fra det med noe annet enn de vanligvis ville. Så på den måten kan vi egentlig ikke tape.

En del av intimiteten med P3Sessions handler om at fansen får stille sine egne spørsmål til bandet før konserten. Og Bridwell syns det er flott å kunne gi folk den muligheten.

- Ja, det blir gøy. Jeg har en følelse av at det blir mye spørsmål om hester. Og skjegg.

- Er det noen spørsmål dere aller helst ikke vil ha?

- Alle spørsmål som handler om lengden på kjønnsorganer vil sannsynligvis være forbudt. Og andre personlige ting om kroppene våre, sier Bridwell.

Hør konserten om igjen i nettradioen! Søk opp Lydverket eller trykk på link på forsiden av våre nettsider.

For alt annet Band Of Horses-stoff, se vårt arkivdykk.

Tags: , , , ,

Del "- Gleder oss til å tulle litt"
 

6 kommentarer på “- Gleder oss til å tulle litt”

  1. Kevva sier:

    Er d noen mulighet å få lastet ned denne session’en for oss som har vært på jobb under denne herligheten ? :)

  2. Kevva: Alt av innhold fra NRK Radio kan høres i nettradioen på nrk.no. Sendingene er tilgjengelig i en periode på tre uker etter at de er sendt.

  3. Cath sier:

    Vil det ikke komme podcast? Det var en helt fantastisk konsert, og skulle gjerne hatt mulighet til å høre på den flere ganger, utover de 3 ukene:)

  4. Cath: Vi jobber med å få konserten godkjent for å kunne spille den i reprise. Får vi tillatelse vil vi informere om når konserten blir sendt i reprise i Lydverket P3. Radiosendinger med mer enn 50% musikk har NRK dessverre ikke mulighet til å legge ut som podcast.

  5. [...] Band of Horses var på besøkte Lydverket seinast i haust, då dei spelte ein fantastisk P3-sessions for eit knippe heldige lyttarar. Tidlegare har dei  òg snakka med reporter Njål Engseth om albumet Infinite Arms: [...]

  6. [...] Noe av det første som fant sted denne Lydverket-høsten var et besøk fra Band Of Horses i P3sessions. Det var en usedvanlig sprudlende og lettbeint gjeng som møtte både de heldige utvalgte i studio og publikum hjemme ved radioapparatet, og det resulterte i en riktig flott, halvakustisk konsert. Her kan du lese hva de tenkte i forkant av opptredenen. [...]

Legg igjen en kommentar