Band Of Horses, Øya '09. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

Band Of Horses, Øya '09. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

Snart braker det løs!

I kveld gjør Band Of Horses en intim P3Sessions på Marienlyst. I mellomtiden kan du nyte gull fra Lydverkets rikholdige BoH-arkiv!

Skrevet av:
Publisert 12:57 1 september, 2010

40 utvalgte får overvære Band Of Horses, et av høyst elskede indiebandene i verden de siste fem årene, i en rekordintim p3Sessions i NRKs Studio 19 i kveld.

Tradisjonen tro kunne høre P3Sessions direkte på P3 kl. 19.00 i kveld. I mellomtiden tar vi oss tid til å mimre en smule over Lydverkets mangeårige kjærlighetsforhold til bandet.

- Som å bli sluppet ut av et bur

Det er ikke uvanlig at band anser sine ferskeste utgivelser som de beste, og da Band Of Horses-vokalist Ben Bridwell snakket med vår mann Njål Engesæth tidligere i år, var han ikke nådig mot platen en samlet Lydverket-redaksjon kåret til den aller beste som ble sluppet i 2007:

- Jeg synes den forrige var kjip. Den fikk ikke modnes ordentlig. Vi hadde i utgangspunktet bare sju låter, og så måtte vi slenge på noen ekstra slik at det ble nok til en plate.  Denne gangen hadde vi tretti, som vi kutta ned til tolv.

Les hele saken!

Surfer med delfiner

Da den samme Bridwell møtte vår radioreporter Beate Grøndahl i forbindelse med andreplaten Cease To Begin i 2008, kunne han avsløre at han er livredd for å synge nyskrevne låter for sine bandkolleger, og at han gjerne surfer med delfiner i South Carolina der han vokste opp og etterhvert har flyttet tilbake til.

Hør hele radiointervjuet med Ben Bridwell!

- Temmelig elskelig

Våre anmeldere har likt Band Of Horses fra første stund, og anmeldt både sistealbumet Infinite Arms og konserten på Hove ’08 til femmere. Om førstnevnte skrev Peter Vollset at det er «det mest følelsesmessige nyanserte albumet deres», mens Marius Asp beskrev liveutgaven av Band Of Horses som «et band med et digert låtskriverhjerte bankende bak tømmerhoggerskjortene».

Det ligger med andre ord an til å kunne bli en magisk aften i Studio 19 – og foran radioapparatene rundt i vårt ganske land. Klokken 19.00 på P3 i kveld, altså.

Tags: , , , , , ,

Del "Snart braker det løs!"
 

7 kommentarer på “Snart braker det løs!”

 1. jone sier:

  Får for det ekslusive publikumets skyld håpe bandet gjør seg bedre i en intim setting enn på stor scene. På Øya i fjor falt de i alle fall helt gjennom.

 2. [...] & Nicki Minaj (fenomenal! last ned gratis her) Band Of Horses – The Funeral (i morgen braker det løs!) I See Horses - Amerika Tommy Tokyo & Starving For My Gravy – Black Holes (Instead Of [...]

 3. Dette blir en fin fiiiin aften på P3 sessions!

  Også blir det kult med I se horses som support!

  L00king forward 2 it!

 4. [...] For alt annet Band Of Horses-stoff, se vårt arkivdykk. [...]

 5. monica sier:

  sitter å nyter med konserten på radion,,,så bra.
  vet noen om de er i norge,sverige eller danmark i nærmeste framtid?????

 6. [...] Band Of Horses arkivstoff her, og les hvordan stemningen var hos gutta før [...]

Legg igjen en kommentar